Τετάρτη 8 Απριλίου 2015

Ο Παπαγιάννης στο One Team-Basketball is Everywhere!! (pics)

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός συνέχισε και την Μεγάλη Τρίτη (07/04) την κοινωνική της δράση στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Euroleague «One Team» – «Basketball is everywhere».

Ο Γιώργος Παπαγιάννης, έγινε ο τρίτος «πρεσβευτής» του προγράμματος στο οποίο συμμετέχει η ΚΑΕ Παναθηναϊκός, επισκεπτόμενος το  Κατάστημα Κράτησης Ανηλίκων Κορίνθου.
«Ο σέντερ του Παναθηναϊκού πέρασε ευχάριστες στιγμές με τους ανήλικους κρατούμενους (ηλικίας 15-18 ετών) του Καταστήματος παίζοντας μπάσκετ μαζί τους και κυρίως τους πέρασε τα μηνύματα της συνεργασίας και της ομαδικότητας. Από τη μεριά τους οι νεαροί κρατούμενοι του Καταστήματος συμμετείχαν με ζήλο και ιδιαίτερη χαρά στο πρόγραμμα, ανανεώνοντας το ραντεβού τους  με την ομάδα για την επόμενη εβδομάδα.
«Αποτελεί μια άκρως ενδιαφέρουσα εμπειρία για μένα να αποτελώ μέρος του προγράμματος  “Basketball is Everywhere”. Είναι σίγουρα κάτι ξεχωριστό. Θεωρώ ιδιαίτερα σημαντικό αυτό που πληροφορήθηκα από τους εργαζομένους του Καταστήματος Κράτησης Ανηλίκων Κορίνθου , ότι δηλαδή από τη μέρα που ξεκίνησε το πρόγραμμα “Basketball is Everywhere” τα παιδιά δείχνουν μεγάλο ενδιαφέρον για το μπάσκετ και παίζουν όποτε έχουν τη δυνατότητα», δήλωσε ο Γιώργος Παπαγιάννης και συνέχισε: «Θα χαρώ πολύ αν μάθω ότι αυτά τα παιδιά εντάχθηκαν ξανά στην Κοινωνία και ότι πέτυχαν τους στόχους τους».
Όσο για το μήνυμα που θέλει να στείλει στον επόμενο «πρεσβευτή» του προγράμματος – «Basketball is everywhere», Αντώνη Κόνιαρη; «Θέλω να του πω να είναι ο εαυτός του. Να είναι χαλαρός, να παίξει με τα παιδιά και να το διασκεδάσει», είπε ο νεαρός άσος του «τριφυλλιού».
Να υπενθυμίσουμε ότι στο πρόγραμμα «Basketball is Everywhere» ο Παναθηναϊκός θα συμμετάσχει με 7 παίκτες στις 8 εβδομάδες που θα διαρκέσει. Μέσα από αυτό η ΚΑΕ Παναθηναϊκός επιβραβεύει την κοινωνική ευαισθησία, την αξία της συνεργασίας και περνά πολύπλευρα κοινωνικά μηνύματα», αναφέρει το δελτίο Τύπου της ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Image (1) Image (2) Image (3) Image (4) Image (5) Image (6) Image (7) Image
*Πηγή: superbasket.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: