Τετάρτη 8 Απριλίου 2015

Ο Άιβερσον στην Αργεντινή!!

Στο All Star Game του αργεντίνικου πρωταθλήματος αναμένεται να παρευρεθεί ο Άλεν Άιβερσον σύμφωνα με τα ΜΜΕ της χώρας, ενώ δεν αποκλείεται να φορέσει τα.. αθλητικά του και να παίξει στον αγώνα.

Ο Άιβερσον στην Αργεντινή!
Τέσσερα χρόνια έχουν περάσει από τότε που ο Άλεν Άιβερσον σταμάτησε το μπάσκετ, αλλά δεν αποκλείεται σύντομα να κάνει την επανεμφάνισή του στα παρκέ. Ο θρύλος του ΝΒΑ θα πάρει μέρος στο All Star Game του αργεντίνικου πρωταθλήματος, όπως ανακοίνωσε ο διοργανωτής του αγώνα που θα γίνει στις 13 και 14 Μαΐου στο Μπουένος Άιρες.

Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό ποιός θα είναι ο βαθμός της συμμετοχής του 39χρονου παλαίμαχου άσου στη γιορτή του μπάσκετ της Αργεντινής και αν βάλει… σορτσάκι και παπούτσια και μπει να παίξει στο παρκέ, έστω και για λίγα λεπτά ή αν πρόκειται για κάποιο διαφημιστικό κόλπο. Πάντως ο «Answer» έχει οικονομικά προβλήματα και ίσως δεν θα έλεγε όχι σε μία συμφέρουσα προσφορά. Πάντως, τον τελευταίο καιρό είχε φανεί ανοιχτός στο ενδεχόμενο να αναλάβει διοικητικό πόστο στους Φιλαδέλφεια Σίξερς.

Εκεί, ο Άλεν Άιβερσον διέπρεψε για μία δεκαετία (1996-2006) και το 2001 μάλιστα κέρδισε τον τίτλο του MVP και οδήγησε την ομάδα του μέχρι τον τελικό του ΝΒΑ. Στη συνέχεια αγωνίστηκε στους Ντένβερ Νάγκετς, Ντιτρόιτ Πίστονς και Μέμφις Γκρίζλις, ενώ τελευταίος «σταθμός» του στο ΝΒΑ ήταν οι αγαπημένοι του Σίξερς, όπου επέστρεψε για τη σεζόν 2009-2010.

Την επόμενη σεζόν ήρθε στην Ευρώπη και αγωνίστηκε στην Μπεσίκτας, όπου συμμετείχε σε 10 μόλις παιχνίδια λόγω ενός τραυματισμού και έκτοτε δεν ξαναέπαιξε επαγγελματικό μπάσκετ, ανακοινώνοντας την απόσυρσή του από την ενεργό δράση το 2013. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: