Τετάρτη 8 Απριλίου 2015

Φιλική νίκη του Παναθηναϊκού!

Ο Παναθηναϊκός νίκησε 3-1 την Καλλιθέα, σε φιλικό προπονητικού χαρακτήρα στο Κορωπί. Σκόρερ οι Μπερίσα, Νίνης και Δώνης για τους "πράσινους". Ατομικό πρόγραμμα έκανε ο Μάρκους Μπεργκ

Φιλική νίκη του Παναθηναϊκού
Ευκαιρία για ξεμούδιασμα είχαν οι παίκτες του Παναθηναϊκού, που αντιμετώπισαν στο Κορωπί την Καλλιθέα, σε φιλικό προπονητικού χαρακτήρα.

Οι «πράσινοι» νίκησαν 3-1, χάρη σε γκολ των Μπερίσα, Νίνη (πέναλτι) και Δώνη. Για την ομάδα του Ελ Πάσο είχε μειώσει ο Τσίτας. Στο Κορωπί βρέθηκε και ο πρόεδρος του «τριφυλλιού», Γιάννης Αλαφούζος που είδε την αναμέτρηση.

Για τον Παναθηναϊκό έπαιξαν οι: Κοτσόλης, Μαρινάκης, Τριανταφυλλόπουλος, Κουτρουμπής, Μυρθιανός, Μπούι, Δώνης, Νίνης, Ατζαγκούν, Μαυρίας και Μπερίσα.

Ατομικό ο Μπεργκ
Σε ό, τι έχει να κάνει με το πρόγραμμα τη προπόνησης, ο Μάρκους Μπεργκ ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, ενώ οι Χουχούμης, Ζέκα και Ντίνας ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης. Η προπόνηση περιλάμβανε στην αρχή ζέσταμα, μετά ασκήσεις ανάπτυξης και τεχνικής, ακολούθως εξάσκηση στα τελειώματα και στο τέλος οικογενειακό δίτερμα.

Οι παίκτες θα προπονηθούν ξανά αύριο στις 11 το πρωί. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: