Τετάρτη 8 Απριλίου 2015

Γουίλσιρ, Χέντερσον και στην μέση ο Πογκμπά!!

Προσπάθεια να αυξήσει το αγγλικό στοιχείο στο ρόστερ της αναμένεται να κάνει το ερχόμενο καλοκαίρι η Μάντσεστερ Σίτι, η οποία σύμφωνα με δημοσίευμα-έκπληξη της «Daily Mail», ετοιμάζεται να κάνει σχετικές κινήσεις για την απόκτηση των Τζόρνταν Χέντερσον και Τζακ Γουίλσιρ! Παραμένει «πόθος» ο Πογκμπά!
Στις περιπτώσεις των Τζακ Γουίλσιρ και Τζόρνταν Χέντερσον έχει στρέψει την προσοχή της η Μάντσεστερ Σίτι.
Οι «πολίτες» είναι δεδομένο ότι θα «ψαχτούν» για την απόκτηση γηγενών παικτών, την ώρα που ο μεν Φρανκ Λάμπαρντ θα συνεχίσει την καριέρα του στη New York City και ο δε Τζέιμς Μίλνερ, μάλλον δύσκολα θα παραμείνει στο «Έτιχαντ».
Από τη μία πλευρά, ο μέσος της Άρσεναλ ενδιαφέρει σε μεγάλο βαθμό τους ανθρώπους της Σίτι, οι οποίοι ωστόσο έχουν τις ανησυχίες τους σχετικά με τους συχνούς τραυματισμούς που αποκομίζει. Μπορεί η συνεργασία του με τους «κανονιέρηδες» να λήγει σε δύο χρόνια, ωστόσο το γεγονός ότι έχουν υπάρξει ουκ ολίγες συναλλαγές μεταξύ των δύο συλλόγων, κάνει τα πράγματα πιο εύκολα.
Από την άλλη, η περίπτωση του Χέντερσον μοιάζει σαφώς πιο εύκολη για τους «πολίτες», αν αναλογιστεί κανείς πως το συμβόλαιό του με τη Λίβερπουλ οδεύει προς τον τελευταίο του χρόνο.
Ανεξάρτητα από τους δύο Άγγλους άσους για τους οποίους θα χρειαστεί περίπου 30 εκ. λίρες έκαστος, οι Πρωταθλητές Αγγλίας διατηρούν στην κορυφή της μεταγραφικής τους λίστας τον Πολ Πογκμπά της Γιουβέντους.
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: