Τετάρτη 8 Απριλίου 2015

Η αναγέννηση της Άστον Βίλα και του Μπεντεκέ!!

Με τον Τιμ Σέργουντ στο «τιμόνι», όλα είναι καλύτερα για την Άστον Βίλα, ενώ και ο Κριστιάν Μπεντεκέ παίρνει τα πάνω του μετά και το χατ-τρικ κόντρα στην ΚΠΡ. Το england365.gr δανείζεται τα στοιχεία εταιρείας στατιστικών που αποδεικνύουν ότι ο Βέλγος φορ ξαναβρίσκει τη φόρμα του.  
Έχοντας χάσει συνολικά οχτώ αγωνιστικές από το φετινό πρωτάθλημα της Πρέμιερ Λιγκ λόγω προβλημάτων τραυματισμών που προκύπτουν και δεν τον άφηναν σε ησυχία, ο Μπεντεκέ έχει καταφέρει υπό τις οδηγίες του Τιμ Σέργουντ, να εκμεταλλευτεί το νέο αέρα που πνέει πλέον στους «χωριάτες».
Σε 23 παιχνίδια, έχει πετύχει μεν μονάχα 9 γκολ, αλλά οι επιδόσεις του από την ημέρα της αλλαγής προπονητή στην ομάδα και της προσπάθειας που γίνεται για την επιβίωση στην Πρέμιερ Λιγκ είναι εντυπωσιακές.
Με τον Πολ Λάμπερτ από το ξεκίνημα της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, σε 16 παιχνίδια, είχε μόλις 2 γκολ. Βάσει και του χρόνου συμμετοχής του, σκόραρε κάθε 616 λεπτά και η ευστοχία του στα σουτ ανερχόταν μόλις στο 5%!
Στις μέρες που η Άστον Βίλα δείχνει αναγεννημένη και ικανή να παραμείνει στα «σαλόνια» του αγγλικού ποδοσφαίρου, αλλαγμένος προς το καλύτερο δείχνει και ο Μπεντεκέ.
Δείτε τα στατιστικά που το αποδεικνύουν:

*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: