Τετάρτη 8 Απριλίου 2015

«Ξεχώριζε από την πρώτη στιγμή»

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο προπονητής που ανέδειξε τον Χάρη Χαρίση, ο Ανδρέας Λαυδαριάς και μίλησε για τον νέο νέο ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε: «Τον είχα τον Χαρίση και στην Κ17 και στη Κ20 και τα χαρίσματα του ήταν αρκετά για να τον προσέξουμε. Από ότι άκουσα ο ΠΑΟΚ τον θέλει και νομίζω πως είναι ένας εξελίξιμος παίκτης που μπορεί να βοηθήσει και τώρα και μελλοντικά».
Για τα αγωνιστικά του στοιχεία: «Είναι αγωνιστικά μετρημένος, έξυπνος, πειθαρχημένος και θα ακούσει τον προπονητή».
Για το ξεκίνημα του Χαρίση: «Ξεκίνησε από τον ερασιτέχνη ΠΑΣ Γιάννενα. Όταν μου τον έφεραν ξεχώριζε από την πρώτη στιγμή».
Για τον χαρακτήρα του: «Είναι πολύ ήρεμο παιδί. Δεν είναι κακός χαρακτήρας και έχει τα χαρακτηριστικά της ηλικίας. Γεννήθηκε το 1995 και έχει αφιερωθεί στο ποδόσφαιρο».
Για την θέση που αγωνίζεται: «Στην Κ20 ήταν επιθετικό χαφ όμως καθιερώθηκε ως αμυντικό χαφ στη πρώτη ομάδα. Με παίκτες όπως ο Τσουκαλάς και ο Λιλά έχει μάθει την θέση».
Για τον Κοροβέση: «Για τον Κοροβέση δεν ξέρω πολλά πράγματα αλλά την αξία του την δείχνει συνεχώς. Ο ΠΑΟΚ έχει μεγάλη πίεση και θα δείξουν τι μπορούν να κάνουν τα παιδιά. Και οι δύο είναι εξελίξιμοι και έχουν και εμπειρία από την Σούπερ Λιγκ».
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: