Τετάρτη 8 Απριλίου 2015

Μπλάκμπερν – Λίβερπουλ!! (preview)

Μετά το 0-0 του πρώτου αγώνα, η Λίβερπουλ ταξιδεύει στο «Ewood Park» για την αναμέτρηση κόντρα στη Μπλάκμπερν, με πρώτο μέλημα να πάρει το θετικό αποτέλεσμα που θα την οδηγήσει τα ημιτελικά του Κυπέλλου Αγγλίας, με «φόντο» τον τελικό του «Γουέμπλεϊ».
Με την είσοδό της στην πρώτη τετράδα του βαθμολογικού πίνακα της Πρέμιερ Λιγκ να φαντάζει πολύ δύσκολο, η Λίβερπουλ οφείλει να ρίξει ένα μεγάλο βάρος στον θεσμό του Κυπέλλου Αγγλίας.
Οι «κόκκινοι» αντιμετωπίζουν στο «Ewood Park» τη Μπλάκμπερν, στον επαναληπτικό του 0-0 στο Μερσεϊσάιντ πριν μερικές εβδομάδες. Ο νικητής του σημερινού ματς, είτε αυτός προέλθει από την κανονική διάρκεια, είτε από την παράταση και τα πέναλτι, θα αντιμετωπίσει την Άστον Βίλα στα ημιτελικά.
Ο Μπρένταν Ρότζερς γνωρίζει πως μία πρόκριση στην επόμενη φάση του ιστορικότερου θεσμού θα δώσει άλλη ψυχολογία στην ομάδα, ειδικά από τη στιγμή που στον ημιτελικό θα κληθεί να αντιμετωπίσει μία ομάδα που θεωρητικά δεν είναι καλύτερή της.
Η Μπλάκμπερν από την άλλη ψάχνει για την έκπληξη, γράφοντας το δικό της κεφάλαιο σε αυτό το μεγάλο «βιβλίο» που συνεχίζεται κάθε χρόνο να γράφεται για το FA Cup.
Δίχως να κυνηγάει κάτι ουσιαστικό στην Τσάμπιονσιπ, όντας 14 βαθμούς πίσω από την τελευταία θέση των πλέι-οφ ανόδου, οι Ρόβερς θα κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να πάρουν τη νίκη μέσα στο «σπίτι» τους και παράλληλα την πρόκριση.

Αγωνιστικά νέα:

Μπλάκμπερν:
Οι όποιες ελπίδες της Μπλάκμπερν για πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Αγγλίας... εξανεμίζονται, αν αναλογιστεί κανείς τις απουσίες που έχει ενόψει του σημερινού παιχνιδιού.
Αμφίβολοι για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση είναι οι Μπράουν, Ίστγουντ και Τέιλορ, την ώρα που οι Κόνγουεϊ, Χάνλεϊ, Κινγκ και Νταν είναι σίγουρα εκτός.
Το ίδιο ισχύει και για τους Τέιλορ, Ραγιά και Ο' Σάλιβαν οι οποίοι δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής.
Λίβερπουλ:
Εκτός για το ματς κόντρα στη Μπλάκμπερν είναι τόσο ο Στίβεν Τζέραρντ, όσο και οι Σκρτέλ και Τσαν, όλοι λόγω τιμωρίας.
Πρόβλημα στο πόδι αντιμετωπίζει ο Μάριο Μπαλοτέλι ο οποίος δεν αναμένεται να αγωνιστεί, την ώρα που ο Ντάνιελ Στάριτζ εκτιμάται ότι θα βρεθεί στο αρχικό σχήμα.

Πιθανές ενδεκάδες:

Μπλάκμπερν: Στιλ – Χένλεϊ, Μπαπτίστ, Κιλγκαλόν, Όλσον – Κάιρνεϊ, Έβανς, Γουίλιαμσον, Μάρσαλ – Ρόουντς, Γκεστέντ
Λίβερπουλ: Μινιολέ – Τζόνσον, Τουρέ, Σακό – Άλεν, Λούκας, Μορένο, Χέντερσον – Κουτίνιο, Στάριτζ, Στέρλινγκ
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: