Τετάρτη 8 Απριλίου 2015

Λαμία: Στον εισαγγελέα για το Ηρακλής-ΑΕΛ!!

Αποφασισμένοι δείχνουν οι διοικούντες της Λαμίας να μάθουν όλα όσα έγιναν πριν και κατά τη διάρκεια του αγώνα Ηρακλής – ΑΕΛ 0-1 την Κυριακή στο Καυταντζόγλειο.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο πρόεδρος της ομάδας της Φθιώτιδας Πανουργιάς Παπαϊωάννου συναντήθηκε για το όλο θέμα με τον Αλέξη Κούγια και αποφασίστηκε το γραφείο του γνωστού ποινικολόγου και προέδρου της Παναχαϊκής να αναλάβει την υπόθεση καταθέτοντας μηνυτήρια αναφορά προς διερεύνηση της υπόθεσης στον αθλητικό εισαγγελέα Κωνσταντίνο Σιμιτζόγλου.
Μάλιστα, από το δικηγορικό γραφείο του Αλέξη Κούγια εκδόθηκε και Δελτίο Τύπου αναφορικά με την υπόθεση.
«Το δικηγορικό μας γραφείο, κατόπιν εντολής του ιδιοκτήτου της ΠΑΕ Λαμίας, κ. Πανουργιά Παπαϊωάννου, ανέλαβε να συντάξει μηνυτήρια αναφορά για τα όσα συνέβησαν πριν (καταστροφή του βαν αναμεταδόσεως του ΟΤΕ TV, άγριος ξυλοδαρμός των εργαζομένων), κατά την διάρκεια και μετά τον αγώνα μεταξύ της ΠΑΕ Ηρακλής και της ΠΑΕ Λαμία, ο οποίος διεξήχθη στο Καυταντζόγλειο Στάδιο Θεσσαλονίκης την 5/4/2015.
Η μηνυτήρια αναφορά θα κατατεθεί στον Αθλητικό Εισαγγελέα Αθηνών κ. Σιμιτζόγλου και θα κοινοποιηθεί στην Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου κ. Ευτέρπη Κουτζαμάνη, στον Αθλητικό Εισαγγελέα Θεσσαλονίκης και στους προϊσταμένους της Εισαγγελίας Εφετών Λαμίας και Εφετών Θεσσαλονίκης.
Αντίγραφο της μηνυτήριας αναφοράς θα κοινοποιηθεί στους ποδοσφαιρικούς Εισαγγελείς της ΕΠΟ, κ.κ. Καρρά και Πετρόπουλο.
Αντίγραφο της μηνυτήριας αναφοράς θα κατατεθεί και στον Πρόεδρο της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος, κ. Σπύρο Καλογιάννη.
Το δικηγορικό μας γραφείο θα προσπαθήσει η μηνυτήρια αναφορά να κατατεθεί μέχρι την Μ. Παρασκευή 10/4/2015.
Με εκτίμηση
Αλέξιος Κούγιας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: