Τετάρτη 8 Απριλίου 2015

«Μπορεί να εξελιχθεί σε καλή μονάδα ο Χαρίσης» (audio)

Τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά των Χάρη Χαρίση που έρχεται στον ΠΑΟΚ και του Φάνη Τζανδάρη που αποχωρεί από τον Δικέφαλο έκανε ο Σάκης Τσιώλης μιλώντας στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα».
Αναλυτικά όσα είπε:

«Κατ’ αρχάς μακάρι να μπορούσαν να είναι και οι δύο στον ΠΑΟΚ, γιατί είναι δύο Ελληνόπουλα με προοπτική. Από εκεί και πέρα, ο Χαρίσης είναι μεσοεπιθετικός που μπορεί να παίξει σε όλες τις θέσεις πίσω από τον επιθετικό. Μπορεί να οργανώσει, αν και θέλει δουλειά ακόμη και έχει πολλά θετικά στοιχεία σε αυτόν τον τομέα. Με δουλειά και υπομονή μπορεί να εξελιχθεί σε καλή μονάδα για τον ΠΑΟΚ. Όσον αφορά τον Τζανδάρη, ο ο Άγγελος δούλεψε μαζί του πόνταρε πολλά σε αυτόν και πήρε αρκετές εμπειρίες. Δεν έχουν τα ίδια χαρακτηριστικά, ο Χαρίσης είναι μεσοεπιθετικός, ενώ ο Τζανδάρης μπορεί να παίξει σαν δεύτερος αμυντικός χαφ».

Για την πρόταση που είχε από τη Νιγηρία: «Όταν πας σε μια εθνική ομάδα είναι μεγάλη υπόθεση και το κίνητρο δεν είναι μόνο το χρήμα. Σου δίνεται η δυνατότητα να δεις αλλιώς τα πράγματα στα ποδόσφαιρο και να ανοίξουν και άλλες πόρτες. Όμως δεν καταλήξαμε αφενός μεν γιατί το τράβηξα το θέμα λόγω εθνικής Ελλάδας, καθώς ήμουν μέσα στις 2-3 περιπτώσεις που εξετάζονταν, αφετέρου επειδή έγινε εκείνο το περιστατικό με τους αντάρτες που μπήκαν στην πρωτεύουσα και συνέβησαν αυτά τα πράγματα που συνέβησαν».

Ακούστε αναλυτικά όσα είπε ο Σάκης Τσιώλης στην εκπομπή «Στη Σέντρα»:

Upload Audio - Download Music - Psy -Gangnam style


*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: