Τετάρτη 8 Απριλίου 2015

Μπατίστα: «Τελικός»

Χωρίς πολλά λόγια και αισιόδοξος για το διπλό επί του Ερυθρού Αστέρα εμφανίστηκε ο Εστέμπαν Μπατίστα, κατά την αναχώρηση του Παναθηναϊκού για Σερβία. Τι είπε για τον... Μαριάνοβιτς.

Μπατίστα: «Τελικός»
Μόνο το διπλό-πρόκρισης επί του Ερυθρού Αστέρα έχει στο μυαλό του ο Εστέμπαν Μπατίστα που αναφέρθηκε και στην προσωπική του «μονομαχία» με τον Μπόμπαν Μαριάνοβιτς.

«Είναι ένας τελικός για εμάς και ο μοναδικός τρόπος για να πετύχουμε το στόχο μας. Ο Ερυθρός Αστέρας δεν έχει να χάσει, ούτε και να κερδίσει τίποτα. Ξέρουμε, όμως, πως είναι ένας ιδιαίτερος αγώνας για εκείνους».

Ερωτηθείς για τον Μπόμπαν Μαριάνοβιτς που θα κληθεί να αντιμετωπίσει: «Προσωπικά είμαι έτοιμος να σπρώξω Μαριάνοβιτς έξω από τη ρακέτα. Δεν είναι, όμως, μόνο δικό μου θέμα η αντιμετώπισή του. Απαιτείται ομαδική δουλειά στην άμυνα. Όλοι μαζί πρέπει να προσπαθήσουμε σκληρά προκειμένου να αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικά τον Μαριάνοβιτς και τους υπόλοιπους παίκτες του Ερυθρού Αστέρα. Επαναλαμβάνω ότι είναι ένας τελικός για εμάς αφού αν θέλουμε να μείνουμε ζωντανοί στην Ευρωλίγκα θα πρέπει να κερδίσουμε. Εκεί είναι και η μοναδική μας συγκέντρωση αυτή τη στιγμή». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: