Τετάρτη 8 Απριλίου 2015

Ανδρέου: « Ο ΠΑΟΚ δεν έχει να φοβηθεί τίποτα » (audio)

Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Γιώργος Ανδρέου. Ο πρόεδρος του ΤΑΠ ΠΑΟΚ μίλησε για τον χθεσινό αγώνα με τον Παναθηναϊκό, για την επανεκλογή του Θανάση Κατσαρή στον ερασιτέχνη και για τον Ιβάν Σαββίδη και την συμβολή του στον σύλλογο.


Αναλυτικά όσα είπε:

«Έχω αρκετά χρόνια στον αθλητισμό έχω ζήσει δύσκολες συνθήκες. Μπορούμε να ξεπεράσουμε το χθεσινό σοκ και θα κερδίσουμε αύριο. Χτες έπαιξε χωρίς άγχος ο Παναθηναϊκός και του βγήκαν τα πάντα, εμείς είχαμε το βάρος ότι πρέπει να φτάσουμε στον τελικό και να κερδίσουμε το πρωτάθλημα».

Για τον κόσμο που βρέθηκε χτες στο γήπεδο: «Πρώτα από όλα και εκ μέρος της διοίκησης θέλω να ευχαριστήσω  τον κόσμο του ΠΑΟΚ που έδειξε χτες παρών στο ματς και ζητάω συγνώμη που δεν κερδίσαμε. Τους υπόσχομαι ότι θα κερδίσουμε τον Παναθηναϊκό και για αυτό τους θέλουμε δίπλα μας. Έχουμε παίκτες με προσωπικότητα και πιστεύω θα καταφέρουμε αυτό που βάλαμε στόχο από την αρχή της σεζόν».

Για το αν θεωρεί ότι ήταν η καλύτερη εξέλιξη να συνεχίσει ο Κατσαρής στην προεδρία του Α.Σ: «Ναι και σας το λέω ειλικρινά. Ο κύριος Κατσαρής απέδειξε ότι κράτησε ζωντανό τον ΠΑΟΚ και ο δρόμος που τράβηξε έφτασε τον ΠΑΟΚ εδώ που είναι. ο ΠΑΟΚ είναι ένα φερέγγυο σωματείο δεν χρωστάει πουθενά και φέραμε αυτά τα αποτελέσματα και συνεχίζουμε η επιλογή του Κατσαρή είναι η καλύτερη».

Για τον αν συμμετέχει στην προσπάθεια που γίνεται και στα υπόλοιπα αθλήματα του Α.Σ: «Συμμετέχω σε όλα εφόσον έχω την θέση του αντιπροέδρου. Είμαι υποχρεωμένος και να ασχοληθώ και να βοηθήσω όλα τα αθλήματα. Έχουμε εκλεγεί για να στηρίζουμε όλα τα ερασιτεχνικά αθλήματα. Η επιτυχία είναι ότι όλοι δουλεύουμε για όλα τα τμήματα».

Για το αν χρειάζεται το κάτι παραπάνω ο σύλλογος που το δίνει ο Σαββίδη: «Εγώ έχω πει ότι η συμμετοχή του Σαββίδη στα θέματα του ΠΑΟΚ έχει φέρει ηρεμία και ψυχολογικό προβάδισμα. Εφόσον έχουμε ηρεμία και όχι γκρίνιες. Ο Σαββίδης είναι πολύ τυπικός στα θέματα του Α.Σ τι άλλο να περιμένουμε;»

Για το γεγονός ότι δουλεύει πάντα για να φέρνει χρήματα στον σύλλογο: «Δουλεύουμε συνεχώς για το καλύτερο, κάνουμε κινήσεις για να διορθώσουμε τα λάθη μας και προσπαθούμε κάθε χρόνο ώστε να είμαστε καλύτεροι. Αυτό που έχει καταφέρει η διοίκηση Κατσαρή είναι ο ΠΑΟΚ να είναι ένα σωματείο υγιές που δεν χρωστάει αυτό είναι πολύ σημαντικό».

Για τις κατηγορίες που υπήρχαν για τον ερασιτέχνη: «Είμαι δίπλα στον κύριο Κατσαρή τον εκτιμώ για αυτό που κάνει, είμαστε φίλοι. Πρέπει να δουλέψεις πολύ για να εμφανίζεις καλές εικόνες στα ερασιτεχνικά τμήματα. Σε όλα αυτά ο Κατσαρής έχει κάνει άψογο χειρισμό. Ο ΠΑΟΚ έχει ελεγχθεί  έως το 2006 και θα ξανά ελεγχθεί. Είμαστε σωματείο που λειτουργεί άψογα στην εφαρμογή των νόμων. Ο ΠΑΟΚ δεν έχει να φοβηθεί τίποτα είναι κρυστάλλινο σωματείο και καθαρό».

Ακούστε όσα είπε στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» ο Γιώργος Ανδρέου:

Upload Audio - Download Music - Psy -Gangnam style


*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: