Τετάρτη 8 Απριλίου 2015

Δεν το «κουνάει» από την Τότεναμ ο Αντεμπαγιόρ!!

Τι και αν τα δημοσιεύματα των θέλουν να βρίσκεται στη «μαύρη λίστα» της Τότεναμ ενόψει καλοκαιριού; Ο Εμάνουελ Αντεμπαγιόρ ξεκαθάρισε μέσω twitter πως είναι... χαρούμενος στα «σπιρούνια» και δεν αναμένεται να αποχωρήσει πριν τη λήξη του τρέχοντος συμβολαίου του!
Το δικό του «μήνυμα» τόσο στα ΜΜΕ που τον θέλουν «φευγάτο», όσο και στην ίδια την Τότεναμ αναφορικά με τις προθέσεις που έχει για εκείνον το ερχόμενο καλοκαίρι, έστειλε ο Εμάνουελ Αντεμπαγιόρ.
Ποικίλα δημοσιεύματα του βρετανικού Τύπου αναφέρουν πως ο Τογκολέζος θα αποτελέσει παρελθόν από τα «σπιρούνια» μετά το τέλος της τρέχουσας σεζόν, στο πλαίσιο της «εκκαθάρισης» που θα κάνει ο σύλλογος.
Κάτι τέτοιο ωστόσο δεν φαίνεται να... εμπνέει τον 31χρονο στράικερ, ο οποίος μέσω twitter δήλωσε χαρούμενος, τονίζοντας πως θα παραμείνει στην ομάδα για τον έναν ακόμα χρόνο που έχει στο συμβόλαιό του.
«Κόντρα στα δημοσιεύματα, είμαι χαρούμενος στην Τότεναμ και θα κάνω τα πάντα για να παλέψω για τη θέση του. Έχω ακόμα έναν χρόνο στο συμβόλαιό μου και αγαπώ να παίζω στην Πρέμιερ Λιγκ, το καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου», ανέφερε στις δύο αναρτήσεις του ο Αντεμπαγιόρ.

Δείτε τα tweet:


 
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: