Τετάρτη 8 Απριλίου 2015

«Αγώνας αγάπης»!

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκαν οι Νάσος Γαλακτερός και Χρήστος Κωνσταντινίδης και μίλησαν  για τον «Φιλικό Αγώνα Αγάπης» του Συλλόγου Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών με τη Διεθνή Ένωση Αστυνομικών.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσαν:
Νάσος Γαλακτερός
«Έχουμε εισπράξει πολύ αγάπη από τον κόσμο και το άθλημα και νιώθουμε μια ανάγκη να δώσουμε πίσω. Ο Χρήστος Κωνσταντινίδης έκανε την κίνηση, μας ένωσε και έχουμε βοηθήσει πολλούς φορείς αλλά έχουμε δώσει και χαρά στα παιδιά. Φυσικά η χαρά είναι μεγάλη και για εμάς που παίζουμε το άθλημα μας μετά από τόσα χρόνια. Ο αγώνας είναι σήμερα στις 19:00, η είσοδος είναι ελεύθερη και ο καθένας μπορεί να συνεισφέρει ότι θέλει».
Για τις στιγμές που θα θυμάται για πάντα στην καριέρα του: «Οι σταθμοί δεν είναι αθλητικοί στην ζωή σου αλλά κάποια άλλα γεγονότα. Θυμάμαι την γέννηση του γιου μου αλλά και τον θάνατο της μητέρας μου. Είναι κάποιες στιγμές που αθλητικά μπορεί να μην λένε τίποτα αλλά για εμένα λένε τα πάντα».
Χρήστος Κωνσταντινίδης
«Παίζουμε για τα εγκαταλειμένα παιδιά στο χωριό SOS στο Πλαγιάρι, θα είναι παρών τα 52 παιδιά, θα τους δώσουμε κάποια δώρα και ελπίζω να έρθει και ο κόσμος να τα στηρίξει. Η είσοδος είναι ελεύθερη και όποιος θέλει φέρνει είδη υγείας και υγιεινής για να στηρίξουμε τα παιδιά. Ο Γκάλης δεν νομίζω να παίξει, ελπίζω να κάνει μια… μονομαχία με τον Μπάνε. Ο Νίκος δεν θα παίξει αλλά μόνο η παρουσία του και η ευαισθητοποίηση του φτάνει. Θέλω να ευχαριστήσω τον Μάκη Κανέλη που μας έκανε την πρόταση. Θα είναι ένας αγώνας αγάπης για τα παιδιά».
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: