Τετάρτη 8 Απριλίου 2015

Μουνιαΐν: «Υπάρχουν πιο σοβαρά πράγματα από τον τραυματισμό μου...»

Το πνεύμα με το οποίο θα προσπαθήσει να ξεπεράσει τον τραυματισμό του, τονίζοντας ότι στη ζωή υπάρχουν πιο σοβαρά πράγματα από τον δικό του τραυματισμό στο γόνατο, επέδειξε ο Ικέρ Μουνιαΐν. 
Ο νεαρός επιθετικός της Μπιλμπάο υπέστη τελικά πολύ χοντρή ζημιά στο αριστερό του γόνατο, στην ήττα (2-0) της ομάδας του από τη Σεβίλλη στο «Σάντσεθ Πιθχουάν» και θα χρειαστεί να μείνει εκτός δράσης για περίπου έξι με εφτά μήνες.
Στέλνοντας το μήνυμά του προς τους οπαδούς της Αθλέτικ αλλά και τους προσωπικούς του θαυμαστές, έδειξε την ψυχική του δύναμη και την επιθυμία του να παλέψει για να ξεπεράσει το πρόβλημα και να πατήσει πάλι το χορτάρι δυνατός.
«Δυστυχώς το χειρότερο σενάριο επιβεβαιώθηκε και είμαι πολύ στεναχωρημένος που για τους επόμενους μήνες δεν θα μπορώ να κάνω αυτό που αγαπώ. Να παίζω δηλαδή ποδόσφαιρο. Θα παλέψω όμως το πρόλημα και μου δίνει δύναμη η στήριξή σας. Εξάλλου, δεν ξεχνάω ποτέ ότι στη ζωή υπάρχουν πολύ πιο σημαντικά προβλήματα από τον δικό μου τραυματισμό. Να είστε σίγουροι ότι θα επιστρέψω πιο δυνατός» ήταν τα λεγόμενα του Μουνιαΐν.

*Πηγή: gazzetta.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: