Παρασκευή 17 Απριλίου 2015

«Όραμα με Ευρωλίγκα»

Είναι από αυτούς που λογικά και δικαιολογημένα βάζουν πάνω απ’ όλα το παρελθόν, αρνούμενοι να δεχθούν το παρόν.
Ο Νίκος Βεζυρτζής είναι απών από το «Παλατάκι». Ίσως έτσι θα ένιωθαν, αν είχαν και άλλοι τη δική του ιστορία. Γιατί, κακά τα ψέματα, αυτός δημιούργησε τον μεγάλο ΠΑΟΚ και δεν μπορεί να βλέπει κάτι άλλο, έστω και αν ο ρεαλισμός δεν είναι το φόρτε του πρώην προέδρου.
«Ξέρω ότι περιμένουν τον κ. Σαββίδη, δεν νομίζω ότι μπορούν να κάνουν κάτι άλλο τώρα», είπε στην εφημερίδα «Arena Press» ο Νίκος Βεζυρτζής, για τον οποίο μια λύση υπάρχει για να ξαναγίνει ο ΠΑΟΚ μεγάλος.
Το όραμα στον κόσμο… Και πώς μπορεί να δοθεί; Με την Ευρωλίγκα… «Δεν γίνεται να κάθομαι σπίτι μου για να περιμένω πότε θα παίξει ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός για να δω μπάσκετ επιπέδου. Τον ΠΑΟΚ θέλω να βλέπω. Μόνο με το χαρτάκι της Ευρωλίγκα θα ξανάρθει ο κόσμος στο γήπεδο, μόνο τότε θα αποκτήσει όραμα. Ο ΠΑΟΚ την έκανε την Ευρωλίγκα μαζί με τη Ρεάλ, την Μπαρτσελόνα, τη Μακάμπι, τη Μιλάνο… Πού ήταν τότε ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός; Ποιος μάλωνε με τον Στάνκοβιτς; Ποιον περίμεναν 2,5 ώρες ο Μπερτομέου και ο Πορτέλα; Μας παρακαλούσαν τότε και τώρα ο ΠΑΟΚ είναι έξω από αυτό», σχολίασε ο κ. Βεζυρτζής, προσθέτοντας: «Γίνεται να είναι άδειο αυτό το γήπεδο; Τα παιδιά που είναι εκεί βίωσαν από μέσα τις μεγάλες στιγμές, δεν μπορεί να είναι ικανοποιημένα από την έλλειψη οράματος», σημειώνει ο πρώην πρόεδρος.
Ωστόσο το όραμα σημαίνει και χρήματα. Αν δεν υπάρχουν; «Τότε πού τα βρίσκαμε; Με 800 δραχμές το εισιτήριο… Δίναμε και 20% στο “Παλέ”, ενώ παίρναμε μόνο 30 εκατομμύρια από την τηλεόραση, όταν Φασούλας και Λέβινγκστον έπαιρναν μαζί 2.5 εκ. δολάρια. Δεν είναι εύκολο για μένα να πηγαίνω στο γήπεδο, στεναχωριέμαι. Ίσως έπρεπε να βοηθήσει οικονομικά και ο ΑΣ όλα αυτά τα χρόνια. Ελπίζω να γίνει πράξη η προοπτική του κ. Σαββίδη. Η ομάδα θα αλλάξει αμέσως επίπεδο με 3-4 παίκτες πρώτης γραμμής, στο μπάσκετ είναι πιο εύκολο, ο καλύτερος κερδίζει», κατέληξε ο Νίκος Βεζυρτζής.
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: