Παρασκευή 17 Απριλίου 2015

«Ζητήσαμε παραστατικά από τον Γαλανό»

Ο πρόεδρος του Α.Σ. Άρης, Τάσος Οικονόμου, μίλησε στην εφημερίδα «Arena Press» και στάθηκε στον έλεγχο που έχει ολοκληρωθεί αναφορικά με τα πεπραγμένα της διοίκησης του Γιώργου Γαλανού.
Συνέντευξη στον Μιχάλη Σαρόπουλο
Η διάθεση των  φίλων του Άρη να ενημερωθούν για τα όσα συνέβησαν τη φετινή περίοδο στην αγαπημένη τους ομάδα αλλά και η εκπεφρασμένη διάθεση του Δημήτρη Καλαϊτζίδη να πραγματοποιηθεί έλεγχος στα πεπραγμένα της διοίκησης του Γιώργου Γαλανού, οδήγησαν στην ταχύτατη ολοκλήρωση της διαδικασίας αξιολόγησης της παρουσίας του Αρειανού επιχειρηματία στη διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος.
Ο Τάσος Οικονόμου μιλώντας στην «Arena Press» στάθηκε στις ενέργειες που έγιναν όλο το περασμένο διάστημα, στη διάθεση της διοίκησης του Α.Σ. να «τρέξει» τις διαδικασίες μέσω νομικού και όχι να καλέσει τον Γιώργο Γαλανό να παρουσιαστεί ενώπιων του Δ.Σ.
Προχωράει ο έλεγχος της περιόδου του Γιώργου Γαλανού;
«Είμαστε σε ένα σταθερό σημείο από τη στιγμή που ολοκληρώθηκε η διαδικασία του ελέγχου. Πήραμε κάποια στοιχεία στα χέρια μας και προστιθέμενα στα όσο ήδη είχαμε από το λογιστήριο καταφέραμε να διαμορφώσουμε μια σχετικά ικανοποιητική εικόνα, για τα οικονομικά της περιόδου του Γιώργου Γαλανού. Βέβαια, ζητήσαμε από τον ίδιο να μας φέρει κάποια παραστατικά, ώστε να μας δείξει τη ροή κάποιων ποσών, όμως κάτι τέτοιο δεν έχει συμβεί, μέχρι στιγμής.
Πότε θεωρείται ότι θα έχετε σαφή εικόνα της κατάστασης;
«Δε μπορώ να είμαι σίγουρος αναφορικά με την εξέλιξη της κατάστασης, καθώς την κατάσταση, πλέον, την χειρίζονται οι νομικοί, που έχουν έρθει σε επαφή με τη πλευρά του Γιώργου Γαλανού».
Αρχίσατε να προετοιμάζεστε για τη Γενική Συνέλευση του Μαΐου ;
«Σίγουρα η Γενική Συνέλευση του Μαΐου θα κρίνει πολλά για την επόμενη μέρα του συλλόγου, όμως ακόμη δεν έχει κριθεί τίποτα. Θα πρέπει να περιμένουμε να κυλήσει ομαλά η χρονιά που διανύουμε και να ολοκληρωθούν θέματα, όπως η άνοδος και η εκκαθάριση και μετά, σαφώς και ρίξουμε το βάρος στην Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου».
Πώς προχωράει η εκκαθάριση;
«Η τελευταία ενημέρωση που έχουμε από τον Στάθη Ρούσσο (σ.σ. αρχιλογιστής που ανέλαβε το οικονομικό κομμάτι της εκκαθάρισης) είναι ότι ολοκληρώθηκε η απογραφή της περιουσίας. Πλέον περιμένουμε τις εξελίξεις με το νομικό κομμάτι και αυτό που γνωρίζω είναι ότι οι Σπύρος Χριστοφορίδης, Θεοχάρης Κοκκώνης και Χρήστος Γρόλλιος είναι οι νομικοί που χειρίζονται το ζήτημα».
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: