Παρασκευή 5 Ιουνίου 2015

Τσιάρας: «Θα είμαστε 100% έτοιμοι με τον ΠΑΟΚ»

Πανέτοιμοι θα εμφανιστούν οι παίκτες του Άρη απέναντι στον ΠΑΟΚ, στο «μικρό» τελικό της φετινής Basket League, σύμφωνα με το Γιώργο Τσιάρα.
Οι δύο ομάδες θα διασταυρώσουν τα… ξίφη τους για την κατάκτηση της 3ης θέσης του ελληνικού πρωταθλήματος, με τη σειρά να ξεκινάει την Κυριακή (07/06, 18.00) στο κλειστό της Πυλαίας. Ο 33χρονος φόργουορντ, με δηλώσεις του στο ραδιοφωνικό σταθμό Libero 107.4, εξήγησε πως βρίσκονται σε αγωνιστική ετοιμότητα κι ευχήθηκε στα παιχνίδια στο «Nick Galis Hall» να έχουν στο πλευρό τους και τους φιλάθλους τους. «Εκκρεμεί η απόφαση της έφεσης κι ελπίζουμε τουλάχιστον σε ένα ματς να έχουμε κόσμο. Κάθε αθλητής περιμένει τέτοια παιχνίδια με ένταση, πίεση και για να βγάλει την προσωπικότητά του στο γήπεδο. Πιστεύω ότι θα είμαστε 100% έτοιμοι για αυτά τα παιχνίδια», ανέφερε αρχικά, για να προσθέσει…
Για τις λιγότερες ημέρες προετοιμασίας που έχουν, σε σχέση με τον ΠΑΟΚ: «Σίγουρα, έχει περισσότερες ημέρες προετοιμασίας ο αντίπαλος. Εμείς, από την άλλη, έχουμε αγωνιστικό ρυθμό. Δεν νομίζω πως θα κριθεί σε αυτό το κομμάτι η σειρά, αλλά στη θέληση και την προσωπικότητα».
Για το κίνητρο της κατάκτησης της 3ης θέσης και το ευρωπαϊκό εισιτήριο: «Έχει άλλη αίγλη όταν παίζεις στην Ευρώπη. Για εμάς αποτελεί κίνητρο να τερματίσουμε στην 3η θέση, σε ένα πρωτάθλημα στο οποίο η 1η και η 2η θέση ανήκουν στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό».
Για την ημιτελική σειρά με τον Ολυμπιακό: «Μετά τα δύο πολύ καλά παιχνίδια στην Αθήνα θέλαμε να δείξουμε ότι η ομάδα είναι ανταγωνιστική και ότι μπορεί να κοντράρει τον Ολυμπιακό. Το αποδείξαμε στα τελευταία δύο ματς και μάλιστα νικήσαμε το ένα. Η ομάδα είναι φτιαγμένη από σκληρό μέταλλο κι αυτό φάνηκε».
Για τον ερχομό του στην ομάδα, λίγο πριν από το φινάλε του πρωταθλήματος: «Από την αρχή το ήξερα ότι θα είναι δύσκολα για εμένα. Αυτό που μου ζήτησε ο προπονητής ήταν να βοηθήσω όσο μπορώ, σε όποια θέση μπορώ. Σίγουρα, νιώθω καλύτερα κάθε ημέρα που περνάει».
Για τον Ντρου Νέιμικ, που είναι τραυματίας: «Όλοι περιμένουμε να δούμε πώς θα είναι. Είναι μειονέκτημα για εμάς που βρίσκεται τόσο καιρό εκτός. Είναι πολύ σημαντικός για την ομάδα κι ελπίζω να μας βοηθήσει».
Για την έλευση του Νίκου Λάσκαρη στην ΚΑΕ: «Είναι σημαντικό και δείχνει τη νοικοκυρεμένη δουλειά της διοίκησης. Είναι σημαντικό να το βλέπουν και οι παίκτες αυτό. Υπάρχει μια προοπτική. Είναι κάτι που σου δίνει ευχαρίστηση».
*Πηγή: superbasket.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: