Παρασκευή 5 Ιουνίου 2015

Μοράτα: «Ο Μέσι δε μας τρομάζει»

Αν και έχρισε τη Μπαρτσελόνα φαβορί του τελικού, ο Μοράτα δήλωσε ότι στη Γιουβέντους κανένας δε φοβάται τον Μέσι, τονίζοντας ότι η άμυνα της ομάδας του μπορεί να αντιμετωπίσει οποιονδήποτε παίκτη.

Μοράτα: «Ο Μέσι δε μας τρομάζει»
Μπορεί να υπάρχουν αρκετά πράγματα στη ζωή που να τρομάζουν τον Άλβαρο Μοράτα, ωστόσο, όπως δήλωσε, ο Λιονέλ Μέσι δεν είναι ένα από αυτά.

Η Γιουβέντους αντιμετωπίζει την Μπαρτσελόνα στον τελικό του Champions League, με τον Ισπανό επιθετικό να τονίζει ότι η ομάδα του δε φοβάται κανένα καθώς διαθέτει την άμυνα για να αντιμετωπίσει όποιον χρειαστεί.

«Ο Μέσι δε μας τρομάζει. Προσωπικά στη ζωή με τρομάζουν άλλα πράγματα. Όλοι σεβόμαστε τον Μέσι. Είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο. Αυτός και ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι οι δύο κορυφαίοι, όμως εμείς έχουμε μία πολύ καλή άμυνα που μπορεί να αντιμετωπίσει τον οποιονδήποτε», ήταν τα λόγια του 23χρονου που στη συνέχεια παραδέχθηκε πως οι «μπλαουγκράνα» είναι από μόνοι τους ένα κίνητρο για τον ίδιο.

«Θα έλεγα ψέματα αν δεν παραδεχόμουν ότι η Μπαρτσελόνα αποτελεί από μόνη της ένα ιδιαίτερο κίνητρο για εμένα. Μεγάλωσα στη Ρεάλ Μαδρίτης και έχω πολλούς φίλους εκεί και με νίκη της Γιουβέντους, θα είναι ευχαριστημένες και οι δύο πλευρές», είπε ο πρώην παίκτης της «βασίλισσας» που επισήμανε ότι αν αυτός και οι συμπαίκτες του κατακτήσουν το τρόπαιο, τότε θα γράψουν ιστορία.

«Η ομάδα μας έχει μεγάλο κίνητρο, άλλωστε, το να αγωνίζεσαι σε έναν τέτοιο τελικό είναι πάντα ένα ιδιαίτερο συναίσθημα. Θα γράψουμε ιστορία αν καταφέρουμε να νικήσουμε», δήλωσε ο Άλβαρο Μοράτα που τέλος έθεσε τους Καταλανούς ως το φαβορί της αναμέτρησης.

«Θα είναι πολύ δύσκολο να κερδίσουμε καθώς αντιμετωπίζουμε μια ομάδα που είναι σε εκπληκτική φόρμα. Σίγουρα το φαβορί είναι η Μπαρτσελόνα και θα πρέπει να κάνουμε ένα πολύ μεγάλο πολύ παιχνίδι προκειμένου να καταφέρουμε να κατακτήσουμε το τρόπαιο», κατέληξε. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: