Παρασκευή 5 Ιουνίου 2015

Ποδοσφαιρικός αγώνας έληξε 910-725!!

Κάθε προηγούμενο ρεκόρ έσπασε ποδοσφαιρικός αγώνας στην Αγγλία που έληξε 910-725 και διεκδικεί μια θέση στο Βιβλίο Γκίνες.

Ποδοσφαιρικός αγώνας έληξε 910-725!
Μέρες που ζούμε, με τα σκάνδαλα στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο (βλέπε FIFA) να πληγώνουν το άθλημα, όταν διαβάζεις πως ένα παιχνίδι ποδοσφαίρου έληξε 910-725 αυτόματα ο νους σου πηγαίνει στο κακό.

«Βρε, λες να το είχαν στήσει over… 1600 γκολ» θα σκεφτούν τα βρώμικα μυαλά, που σε αυτήν την περίπτωση πάντως, βρίσκονται πολύ μακριά από την αλήθεια.

Βλέπετε, για κάποιους –σε πείσμα των καιρών- το ποδόσφαιρο παραμένει όχημα έκφρασης αλληλεγγύης και μέσο διατήρησης κι ενδυνάμωσης της κοινωνικής συνοχής.

Σίγουρα κάπως έτσι αντιλαμβάνονται ακόμη το άθλημα οι 36 τύποι στο Σαουθάμπτον που αποφάσισαν να διοργανώσουν ένα ματς τελείως διαφορετικό από τα άλλα και να διαθέσουν όλα τα έσοδα σε φιλανθρωπικούς σκοπούς.

inner

Επί 102 συνεχόμενες ώρες έπαιζαν μπάλα λοιπόν, με κανονικές ομάδες έντεκα εναντίον έντεκα, ενώ λαμβάνοντας υπόψη μας τον… υπέροχο αγγλικό καιρό, δεν μας φαίνεται καθόλου παράξενο που μια ολόκληρη νύχτα (από τις 9 το βράδυ μέχρι το επόμενο πρωί στις 11) αναγκάστηκαν να το κάνουν υπό… ποτιστική βροχούλα.

inner

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, στον περιβάλλοντα χώρο στήθηκαν σλίπινγκ μπαγκς, σκηνές και τέντες προκειμένου όσοι γίνονταν αλλαγή να μπορέσουν να φάνε κάτι, να κοιμηθούν λίγο και να δεχτούν την περιποίηση της φυσικοθεραπεύτριας, οι υπηρεσίες της οποίας ήταν απαραίτητες.

inner

Για την ιστορία, οι δύο ομάδες έκατσαν 102 συνεχόμενες ώρες στον αγωνιστικό χώρο του «St Mary’s», σπάζοντας το προηγούμενο ρεκόρ που ήταν 101 ώρες. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: