Παρασκευή 5 Ιουνίου 2015

Βγήκε μπροστά ο Τζεντίλε!!


«Δεν έχουμε αποκλειστεί ακόμη», βροντοφωνάζει ο Αλεσάντρο Τζεντίλε, που βλέποντας την Αρμάνι στα πρόθυρα αποκλεισμού από τη Σάσαρι, έστειλε αρχηγικό μήνυμα.

Βγήκε μπροστά ο Τζεντίλε
Σε δυσχερέστατη θέση βρίσκεται η Εμπόριο Αρμάνι Μιλάνο μετά τη χθεσινή ήττα από τη Σάσαρι, καθώς το «σκορ» της ημιτελικής σειράς είναι 3-1. Ο Αλεσάντρο Τζεντίλε δεν καταθέτει τα όπλα και με αρχηγικό μήνυμα δίνει το σύνθημα για αντεπίθεση ξεκινώντας από τον αγώνα του Σαββάτου.

«Γνωρίζω καλά πόσο δύσκολη είναι η κατάσταση. Είμαστε μια ήττα μακριά από τον αποκλεισμό. Αλλά επιστρέφουμε στο Μιλάνο. Είμαστε η Αρμάνι Μιλάνο και είμαστε ακόμα πρωταθλητές. Τώρα είμαστε πολύ θυμωμένοι και απογοητευμένοι, οι παίκτες, οι προπονητές, αλλά και οι φίλαθλοι. Αλλά είμαστε Αρμάνι Μιλάνο και η δουλειά και η αποστολή μας είναι να πιστέψουμε και να παλέψουμε μέχρι τέλους. Αύριο θα παλέψουμε όλοι μαζί. Οι παίκτες εντός παρκέ, οι φίλαθλοι εκτός παρκέ. Ζητάμε από τους φιλάθλους μας να τα δώσουν όλα. Το Σάββατο, ό,τι κάνουμε, θα το κάνουμε μαζί, θα μείνουμε ενωμένοι γιατί το γεγονός πως είμαστε μια ήττα μακριά από τον αποκλεισμό σημαίνει ένα πράγμα: δεν τελείωσε τίποτα. Θα βγούμε στο παρκέ με το σήμα του πρωταθλήματος στο στήθος και όλοι, ομάδα και φίλαθλοι, θα το προστατέψουμε με κάθε ικμάδα της ενέργειάς μας. Όλοι μαζί», ανέφερε ο Ιταλός φόργουορντ.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: