Παρασκευή 5 Ιουνίου 2015

Μία εβδομάδα για το πρώτο τουρνουά 3Χ3!!

Το επόμενο Σάββατο αρχίζουν τα τουρνουά 3Χ3 που συνδιοργανώνουν ΕΟΚ και ΠΣΑΚ και δύο ακόμη παίκτες της Α1 στέλνουν τα μηνύματά τους. Χορηγοί επικοινωνίας ο ΣΠΟΡ FM 94,6 και το sport-fm.gr.

Μία εβδομάδα για το πρώτο τουρνουά 3Χ3
Οι ημέρες μετρούν αντίστροφα για το πρώτο από τα τέσσερα ραντεβού των ελλήνων καλαθοσφαιριστών με τους φίλους του μπάσκετ. Μία εβδομάδα έμεινε για το τουρνουά στο Ηράκλειο Κρήτης, που διοργανώνουν και αυτό το καλοκαίρι, η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης και ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών. Θα ακολουθήσει το τουρνουά στη Γλυφάδα (20 & 21 Ιουνίου), ενώ τρίτος σταθμός θα είναι ο Πειραιάς (27 & 28 Ιουνίου) και τελευταίος η Αιδηψός (4 & 5 Ιουλίου).

«Είναι πολύ ευχάριστο να γίνονται τέτοια τουρνουά. Είναι ευκαιρία για τα μικρά παιδιά να έρθουν πιο κοντά στο μπάσκετ. Δεν είναι μόνο δική τους χαρά, είναι και δική μας χαρά που θα παίξουμε μαζί τους. Είμαι σίγουρος, ότι και τα εφετινά τουρνουά θα είναι πετυχημένα. Ο αριθμός των συμμετοχών, δείχνει την αγάπη του κόσμου για το μπάσκετ», δήλωσε ο Στέλιος Ιωάννου, ο οποίος θα δώσει το παρών στη Γλυφάδα.

Από την πλευρά του, ο Μάριος Μπατής, ο οποίος θα βρεθεί στην Αιδηψό, ανέφερε: «Είμαστε πολύ ευτυχισμένοι, που πλέον τα τουρνουά έχουν γίνει θεσμός και χιλιάδες παιδιά, μπορούν να έρθουν και να παίξουν μαζί μας. Δεν παίρνουν χαρά μόνο αυτά αλλά και εμείς. Γίνονται νέες προσπάθειες από τον Σύνδεσμο και όχι μόνο, τα τουρνουά να γίνονται σε νέες πόλεις. Γι’ αυτό το λόγο, εφέτος προγραμματίστηκαν να γίνουν, εκτός από το Ηράκλειο, σε Γλυφάδα, Πειραιά και Αιδηψό. Είμαι σίγουρος και εφέτος τα τουρνουά θα είναι επιτυχημένα, όπως δηλαδή και τα προηγούμενα χρόνια και ανυπομονούμε να παίξουμε με τα παιδιά».

Οι εγγραφές έχουν αρχίσει και η συμμετοχή είναι ΔΩΡΕΑΝ. Για πρώτη φορά μάλιστα, θα υπάρχουν κατηγορίες για οικογένειες και μικτές ομάδες. Περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να βρείτε στο site: http://www.psak.gr/archiki.html *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: