Παρασκευή 5 Ιουνίου 2015

«Ότι καλύτερο στην αγορά ο Κλέιτον»

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Νέτο Γκουερίνο, και μίλησε για το ενδιαφέρον του Ηρακλή για τον Κλέιτον. Παράλληλα αναφέρθηκε στην φετινή εικόνα του «Δικεφάλου του Βορρά» στο πρωτάθλημα.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
Για το ενδιαφέρον του Άρη για τον Κλέιτον:
«Είναι ότι καλύτερο υπάρχει στην αγορά. Έχει μαι μεγάλη παρουσία και έχει δείξει δείγματα πως κρατιέται πάρα πολύ καλά. Είναι ένα κλασσικό 10αρι, έχει φαντασία στο παιχνίδι του και μπορεί να «σπρώξει» το παιχνίδι με ατομικές προσπάθειες. Θα είναι μια πολύ καλή κίνηση για τον Ηρακλή αν καταφέρει να τον κλείσει. Θα είναι πολύ πολύτιμος παίκτης για οποιαδήποτε ομάδα στο πρωτάθλημα και μπορεί να δώσει πάρα πολλά καθώς ακόμα είναι μόνο 31 χρονών. Έκανε πολύ καλό πρωτάθλημα με την Ξάνθη φέτος και αν συμφωνήσει με τον Ηρακλή θα είναι μια πολύ καλή επιλογή».
Για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για Λατινοαμερικάνο προπονητή:
«Είναι καλό γιατί οι προπονητές στη Λατινική Αμερική έχουν ενημέρωση και δεν είναι όπως τα παλιά χρόνια. Ο Λατίνοι έχουν έναν ενθουσιασμό πάνω τους και είναι πάντα υπέρ του επιθετικού παιχνιδιού. Ο ΠΑΟΚ ιδιαίτερα στην έδρα του πρέπει να χτυπάει όλα τα παιχνίδια. O Κάμπος στον Αστέρα Τρίπολης είχε επιτυχία και θα είχε και καλή πορεία ο Μαζίνιο αν είχε την κατάλληλη στήριξη από την διοίκηση του Άρη. Στον ΠΑΟΚ μπορεί να πετύχει ο Λατίνος γιατί θα έχει δίπλα του και τον Γκαρσία. Βέβαια, αυτό που φοβάμαι είναι να μην απογοητευτεί ο άνθρωπος από το ελληνικό ποδόσφαιρο γιατί αποχωρούν ομάδες και γίνονται πολλά».
Για τον φετινό ΠΑΟΚ:
«Στεναχωριέμαι πολύ από την δήλωση που έκανε ο αρχηγός της ομάδας. Είπε πως στο τέλος θα μιλήσει και αν τα πράγματα είναι έτσι, η διοίκηση πρέπει να πάρει μέτρα. Η φετινή χρονιά είναι πλήρως απογοητευτική. Κάποιοι άνθρωποι βρίσκονται στην ομάδα 4-5 χρόνια αλλά τι προσφέρουν; Είμαι ΠΑΟΚτσής και βλέπω πως κάτι δεν πάει καλά. Εγώ το τελευταίο παιχνίδι δεν το είδα γιατί θέλω να… προφυλάξω την υγεία μου. Αγαπάμε την ομάδα, ζήσαμε άλλες καταστάσεις, όταν μπαίναμε στο γήπεδο θέλαμε να χτυπήσουμε το παιχνίδι και δείχναμε φιλότιμο. Αυτή η ομάδα έχει τα χέρια στη μέση».
Για το αν υπάρχει ελπίδα στον ΠΑΟΚ:
«Έφεραν έναν άνθρωπο που είναι αθλητικός διευθυντής. Έχει μεγάλη εμπειρία αλλά φοβάμαι μην ο άνθρωπος σηκωθεί και φύγει. Πρέπει να παρουσιάσει τον προγραμματισμό και αυτό είναι πάρα πολύ δύσκολο. Δεν είναι μάγος και το οτιδήποτε χρειάζεται χρόνο. Ο κ. Σαββίδης έχει ένα όραμα και πρέπει να πάρει ριζικές αποφάσεις μέσα στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Ο άρρωστος δεν θεραπεύεται από την μία μέρα στην άλλη και το πρόβλημα στα αποδυτήρια της ομάδας είναι καιρό. Εφόσον οι υπεύθυνοι της ομάδας δεν έχουν κάνει καλά την δουλειά τους, θα πρέπει να πάνε σπίτι τους».
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: