Παρασκευή 5 Ιουνίου 2015

Πάνε Βελιγράδι Σπανούλης, Ντάνστον και Λαφαγέτ!!

Με φιλικό τουρνουά, που θα διεξαχθεί στην «Kombank Arena» του Βελιγραδίου, θα γιορτάσει τα είκοσι χρόνια παρουσίας της στο χώρο του μπάσκετ η Beobasket.
Η εταιρία που ανήκει στο μάνατζερ Μίσκο Ραζνάτοβιτς θα διοργανώσει αγώνες στους οποίους θα πάρουν μέρος πολλοί από τους παίκτες που εκπροσωπεί, μεταξύ των οποίων είναι οι Βασίλης Σπανούλης, Μπράιαν Ντάνστον και Όλιβερ Λαφαγέτ από τον Ολυμπιακό, οι NBAers Μίρσα Τελέτοβιτς, Νίκολα Πέκοβιτς, Ζοφρέ Λοβέρν και Πέρο Άντιτς, αλλά και οι Κάιλ Χάινς, Τόμας Ερτέλ, Μπόμπαν Μαριάνοβιτς, Ντάριο Σάριτς, Ντράγκαν Μιλοσάβλιεβιτς,Άλεξ Ρένφρο, Νέμανια Νέντοβιτς, Τσαρλς Τζένκινς, Τσέντι Οσμάν, Μάρκο Κέσελ, Νέναντ Κρστιτς και άλλοι. Προπονητές θα είναι οι Ντούσαν Ίβκοβιτς, Οκτάι Μαχμούτι και Ντέγιαν Ράντονιτς.
Στη συνέντευξη Τύπου που δόθηκε, με αφορμή το τουρνουά, ο Σέρβος μάνατζερ αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο κλειστό του Βελιγραδίου που θα φέρει το όνομα του αρχηγού των Πειραιωτών: «Η απόφασή μας ήταν να δώσουμε το όνομα του παίκτη που αποτελεί σήμα αναφοράς για την Beobasket, του Βασίλη Σπανούλη. Είναι ένας από τους πιο διάσημους παίκτες και με το χαρακτήρα νικητή που έχει δίνει κίνητρο σε πολλά μικρά παιδιά. Το γήπεδο θα πάρει το όνομά του».
Συμπλήρωσε πως η είσοδος στο τουρνουά θα είναι δωρεάν για τους φιλάθλους. «Η επιθυμία μου ήταν η διεξαγωγή ενός τουρνουά που θα έχει τη δική του δυναμική. Δεν θέλαμε σε καμία περίπτωση οι φίλαθλοι να χάσουν το ενδιαφέρον και την προσοχή τους. Η παρουσία τριών ομάδων εγγυάται υψηλό επίπεδο και αισιοδοξώ ότι η ανταπόκριση του κόσμου θα είναι μεγάλη. Περιμένω πως η ατμόσφαιρα θα είναι σαν το All Star Game του ΝΒΑ. Θα γίνει ένα τουρνουά για το οποίο θα μιλάμε για τα επόμενα δέκα ή, ακόμα, είκοσι χρόνια», αποκάλυψε τα μεγαλεπήβολα πλάνα του.
*Πηγή: superbasket.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: