Παρασκευή 5 Ιουνίου 2015

Παπαδόπουλος: «Επιστρέφουμε για να πρωταγωνιστήσουμε» (audio)

Συνέντευξη εφ' όλης της ύλης έδωσε στο Μetropolis 95,5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» ο προπονητής του Ηρακλή, Νίκος Παπαδόπουλος.

«Φαινόταν ότι θα ανέβουμε. Είμαστε πολύ χαρούμενοι πανηγυρίζουμε ακόμα με τον κόσμο, όμως εγώ κοιτάζω την επόμενη μέρα του συλλόγου που είναι πάρα πολύ σημαντική για να κάνουμε μια ανταγωνιστική ομάδα στη Σούπερ Λιγκ. Όταν έρχεσαι στον Ηρακλή της Football League στόχος αποκελιστικός είναι η άνοδος. Κλειδί σε όλη αυτήν την επιτυχία ήταν η διοικητική σταθερότητα που είχαμε από το καλοκαίρι που ήρθε ο κύριος Παπαθανασάκης και αυτό μας βοήθησε να δουλέψουμε και να πετύχουμε την άνοδο. Οι συνθήκες είναι ιδανικές βελτιωνόμαστε μέρα με τη μέρα παίζουν σημαντικό ρόλο σε έναν προπονητή και είναι από τις καλύτερες που έχω δει στην καριέρα μου. Το μυστικό ήταν ο σχεδιασμός που κάναμε το χρόνο που μοιράσαμε σε όλα τα παιδιά. Πήραμε τρεις ποιοτικούς παίκτες έμπειρους για την κατηγορία, τα νέα παιδιά ήταν καλοί χαρακτήρες, είχαν σωστή νοοτροπία, έβαζαν την ομάδα πάνω από τον εαυτό τους και βάζαμε το εγώ κάτω από το εμείς.

Για τις προσθήκες που θα γίνουν:

«Ο κορμός θα μείνει και θα γίνουν λίγες προσθήκες, όχι παραπάνω από πέντε. Η Σούπερ Λιγκ είναι μια κατηγορία με πολλές απαιτήσεις, πρέπει να ανεβάσουμε την ποιότητα της ομάδας, ο κοσμος να είναι σίγουρος ότι θα κανουμε το καλύτερο δυνατό για την ομάδα. Ο Ηρακλής έρχεται για να είναι πρωταγωνιστής». 

Για την «καψούρα» του προέδρου με τον Κλέιτον: «Είναι αλήθεια ότι του αρέσει, θα το δούμε αυτό το θέμα στη διάρκεια. Είναι ένας ποιοτικός παίκτης, εμείς πρέπει να κρατήσουμε τις ισορροπίες στην ομάδα, έχουμε έναν εκπληκτικό παίκτη στο κέντρο. Είμαστε ρεαλιστές. Δεν θα κάνουμε τρέλες ούτε σπατάλες οικονομικές που έχουν προηγηθεί στην ομάδα κατά το παρελθόν. Πρώτος στόχος είναι η σταθεροποίηση, να έχουμε ανταγωνιστική ομάδα, και το όνομα και η δυναμική του συλλόγου είναι να βρισκόμαστε όσο ψηλότερα γίνεται. Αυτή την στιγμή κοιτάμε ρεαλιστικά τα πράγματα και να μην πετάμε στα σύννεφα».

Για το θέμα της αδειοδότησης: «Μας έλυσε τα χέρια και να μην παίρναμε δεν φοβόμουν, είχα το πλάνο για να τα βγάλουμε εις πέρας»

Για ενδιαφέρον του Αστέρα: «Εγώ είμαι προπονητής σε μεγάλη ομάδα θα ήταν ανέντιμο εκ μέρος μου αλλά και προς τους παίκτες μου να μιλήσω με άλλη ομάδα. Και αν υπήρχαν δεν έμπαινα καν στον κόπο να ασχοληθώ».

Για τον αποκλεισμό από την Ξάνθη: «Όταν φτάνεις στα ημιτελικά έχεις τόσα χρόνια να πας σε τελικό, έτσι όπως ήρθε μπορούσαμε να περάσουμε αυτό που μου έχει μείνει ακόμα μεγαλύτερο και από την πρόκριση ήταν η αγάπη του κόσμου και θα μου μείνει για μια ζωή»

Για το ποια ήταν η πιο δύσκολη στιγμή: «Δύσκολες στιγμές περάσαμε όπως η ήττα από την ΑΕΛ και με τον τρόπο που ήρθε. Τη διαχειριστήκαμε σωστά δεν φοβηθήκαμε ποτέ ότι θα χάσουμε τον στόχο».

Για το διαφαινόμενο διαζύγιο με τον Παύλο Μυροφορίδη: «Εγώ με όλους έχω καλή συνεραγασία με τον Παύλο μιλάμε καθημερινά έχει βοηθήσει πολύ φέτος είναι θέμα προέδρου και του ίδιου. Ο προπονητής δεν αποφασίζει για τεχνικό διευθυντή. Ελπίζω να πάνε όλα καλά».

«Ο ποδοσφαιριστής πρέπει να παίζει για τον εαυτό του και την ομάδα και όχι για τον προπονητή. Πρώτος στόχος ήταν να κερδίσω εμπιστοσύνη των παικτών μου μέσα από τη δουλειά και τον χαρακτήρα μου. Το σεβασμό τον κέρδισα με την αλήθεια που τους έλεγα και το βγάζαμε προς τα έξω και όταν δεν ερχόταν κάποιο θετικό αποτέλεσμα είχαμε καλά αποδυτήρια που βοηθούσε ώστε να πάμε μπροστά».

Για την επόμενη μέρα του συλλόγου: «Καμιά ομάδα δεν μπορεί να πάει μπροστά χωρίς οργάνωση. Ο Ηρακλής είναι σε καλό επίπεδο οργάνωσης όμως κάθε φορά πρέπει να ανεβάζουμε το επίπεδο μας. Εγώ από την πλευρά μου προσπαθώ να κάνω το καλύτερο δυνατό για τις καλύτερες συνθήκες προετοιμασίας και θα ταξιδέψω για να βρω που το αθλητικό κέντρο που θα πάει η ομάδα. Η βάση της ομάδας θα είναι οι παίκτες της φετινής σεζόν και θα προσθέσουμε ποιοτικούς παίκτες που δεν θα ξεπερνάν τον αριθμό των πέντε. Έχει νέα παιδιά η ομάδα, πρέπει να τα εμπιστευτούμε και θα πάρουμε παίκτες να τους βοηθήσουμε. Δεν πρόκειται να πάρουμε παραπάνω παίκτες και να χρεώσουμε πάλι την ομάδα. Να ανανεώσουμε τα παιδιά που τελειώνουν τα συμβόλαιά τους. Από εκεί και πέρα για τον προπονητή να τους έχει όλους στην προετοιμασία. Να κάνουμε προσεκτικές κινήσεις. Κάθε μέρα είμαστε με τον πρόεδρο μιλάμε σχεδιάζουμε τα πάντα για το καλό του συλλόγου. Στις 6 Ιουλίου θα ξεκινήσει η προετοιμασία και θα ανακοινωθεί σε λίγες μέρες ο τόπος και τα φιλικά που θα δώσουμε».

«Για τους παίκτες μου μπορώ να δώσω τα πάντα. Ότι υπόσχομαι το κάνω. Εκπληκτικός παίκτης-χαρακτήρας ο Μπαρτολίνι. Αμφισβητήθηκε έντονα στην αρχή, όμως τον στήριξα πολύ, τον πίστεψα, επανήλθε και η παρουσία του έπαιξε καταλυτικό ρόλο, ώστε να πετύχουμε την άνοδο».

«Ευχαριστώ όλους τους εργαζόμενους στην ΠΑΕ, γιατρούς, μασέρ φροντιστές όλοι βοήθησαν για να βγει η ομάδα εκεί που της αξίζει. Να έρθει ο κόσμος την Κυριακή να χειροκροτήσει τα παιδιά θα είναι γιορτή για εμάς που επιστρέφουμε μετά από τέσσερα δύσκολα χρόνια».

ΑΚΟΥΣΤΕ ΟΛΗ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ 


Upload Audio - Download Music - Psy -Gangnam style


*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: