Παρασκευή 5 Ιουνίου 2015

Πούλησε το 45% της Μίλαν ο Μπερλουσκόνι!!

Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι διαπραγματευόταν εδώ και αρκετό καιρό με τον Μπι Ταετσαουμπόλ για την πώληση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της Μίλαν και να αποκτήσει έναν ισχυρό "συνέταιρο" στο τιμόνι της Μίλαν και τελικά οι δύο πλευρές βρήκαν τη χρυσή τομή.

Ο Ταϊλανδός κροίσος κατάφερε να "πείσει" τον πρόεδρο των "ροσονέρι" για τη σοβαρότητα των προθέσεών του απέναντι στους Μιλανέζους και οι δύο πλευρές κατέληξαν σε οριστική συμφωνία το απόγευμα της Παρασκευής (5/6), σύμφωνα με την οποία ο Μπερλουσκόνι παραχωρεί το 45% των μετοχών του έναντι του ποσού των 450.000.000 ευρώ.

Ουσιαστικά τα χρήματα αυτά πλησιάζουν πάρα πολύ στις αρχικές απαιτήσεις του "καβαλιέρε" (500.000.000 ευρώ) ενώ αξίζει να σημειωθεί πως κατά τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων είχε απορρίψει πρόταση του Ταετσαουμπόλ που αξίωνε να αγοράσει όλες τις μετοχές έναντι 1.000.000.000 ευρώ.

Σημειώνεται πως η μετάβαση της Μίλαν στη νέα εποχή δεν θα γίνει άμεσα καθώς βάσει της συμφωνίας ο νέος ισχυρός άνδρας της Μίλαν θα έχει στα χέρια του όλο το ποσοστό μετοχών που τους αναλογούν (το 45%) μέσα στην επόμενη διετία.
*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: