Παρασκευή 5 Ιουνίου 2015

«Μικρός πρωταθλητής ο τρίτος»

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο γνωστός προπονητής, Βαγγέλης Αλεξανδρής και μίλησε για την σειρά των αγώνων των μικρών τελικών μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Άρη.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
Για τα παιχνίδια των πλέι – οφ:
«Εγώ πίστευα πως θα έχανε 3-0 ο Άρης και όχι ο ΠΑΟΚ. Ο Άρης έπαιξε καταπληκτικά με τον Ολυμπιακό, έξυπνα και κέρδισε το ένα παιχνίδι δίκαια. Από την άλλη ο ΠΑΟΚ είχε ευκαιρία στο πρώτο παιχνίδι και μπορούσε να κάνει κάτι. Περίμενα τον ΠΑΟΚ τουλάχιστον να κερδίσει ένα παιχνίδι».
Για το ΠΑΟΚ – Άρης:
«Το πρώτο παιχνίδι είναι πάντα πονηρό και κρύβει παγίδες. Ο ΠΑΟΚ παίζει στην έδρα του όμως ο κόσμος έχει απογοητεύσει και δεν στηρίζει την προσπάθεια του μπάσκετ. Βλέπουμε κόσμο στο βόλεϊ και στο χάντμπολ αλλά όχι στο μπάσκετ. Ο Άρης είναι υπολογίσιμος αντίπαλος, μου άρεσε στα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό και θεωρώ πως το παιχνίδι είναι αμφίρροπο. Στην συνέχεια αν ο Άρης δεν μειώσει την ποινή του, το πλεονέκτημα θα το έχει ο ΠΑΟΚ. Είναι δίκαιο το αίτημα του Άρη να μειωθεί η ποινή και δεν του άξιζε κάποια τόσο σκληρή τιμωρία. Υπάρχει ενθουσιασμός, έχει βρεθεί επενδυτής και ξαφνικά με αυτή την απόφαση «πάγωσαν» τα πάντα. Είναι ένα μεγάλο πλήγμα για τον Άρη και στο οικονομικό κομμάτι. Τα Άρης – ΠΑΟΚ και ΠΑΟΚ – Άρης προσελκύουν πολύ κόσμο και πρέπει να γίνονται σε γεμάτα γήπεδα. Όποιος βγει τρίτος θα είναι μικρός πρωταθλητής. Στο πρώτο παιχνίδι θα υπάρχει άγχος και θα είναι ο πιλότος του τι θα ακολουθήσει και στα επόμενα».
Για την ανανέωση του Μαργαρίτη στον ΠΑΟΚ:
«Πολύ καλά έκανε ο ΠΑΟΚ. Είχα δει το παιδί να αγωνίζεται στην ομάδα των Σερρών και όταν ήθελα να τον πάρω στον Άρη, έκλεισε στον ΠΑΟΚ. Δείχνει μια αξιοθαύμαστη πρόοδο και έχει βοηθήσει τον ΠΑΟΚ και με την συμπεριφορά του. Η βελτίωση του είναι πολύ μεγάλη».
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: