Παρασκευή 5 Ιουνίου 2015

«Θα καταφύγουμε στην ποινική δικαιοσύνη»

Σκληρή στάση απέναντι στον Διομήδη Άργους κρατάει και ο Σύνδεσμος Διαιτητών Χάντμπολ Αττικής. Στην ποινική δικαιοσύνη θα στείλουν την υπόθεση τα θιγόμενα μέλη, που δεν σφυρίζουν ξανά ματς των Αργιτών.

«Θα καταφύγουμε στην ποινική δικαιοσύνη»
Στην ποινική δικαιοσύνη θα στείλουν τον Διομήδη Άργους οι θιγόμενοι διαιτητές απ' τις καταγγελίες των Αργιτών, όπως τόνισαν στην απαντητική ανακοίνωσή που εξέδωσε ο ΣΥΔΧΑ.

Ο Σύνδεσμος Διαιτητών Χάντμπολ Αττικής αποφάσισε να στείλει την υπόθεση στα δικαστήρια, ενώ δεν δέχεται να σφυρίξει ξανά παιχνίδι που συμμετέχει ο σύλλογος.

Η ανακοίνωση:

«Το Δ.Σ. του Συνδέσμου Διαιτητών Χειροσφαίρισης Αττικής στην έκτακτη συνεδρίαση του της 4/6/2015 με αφορμή, την επιστολή-καταγγελία του σωματείου Διομήδης Άργους αποφάσισε ομόφωνα τα εξής:

Α) Συντάσσεται με τις ανακοινώσεις που εξέδωσαν για την συγκεκριμένη επιστολή η Ο.Χ.Ε. καθώς και η ΚΕΔ/ΟΧΕ και καταδικάζει με τη σειρά του τα όσα υβριστικά και συκοφαντικά αναφέρονται σε αυτή σε βάρος των κ.κ Τσάκωνα- Χασκή Διαιτητών του αγώνα ΠΑΟΚ-ΔΙΟΜΗΔΗΣ της 27-5-2015.

Την ίδια υβριστική συμπεριφορά είχε επιδείξει το ίδιο σωματείο και εναντίων άλλων μελών μας στο παρελθόν.

Το Δ.Σ. του ΣΥ.Δ.Χ.Α υπενθυμίζει μάλιστα στους συντάκτες και εμπνευστές της εν λόγω επιστολής-καταγγελίας ότι το περιεχόμενο της κινείται στο πεδίο της Ποινικής Δικαιοσύνης όπου τα θιγόμενα μελή μας προτίθενται να καταφύγουν.

Β) Τα μελή του ΣΥ.Δ.Χ.Α, δεν θα διαιτητεύσουν εφ' εξής σε αγώνες στους οποίους θα συμμετέχει η ομάδα του Διομήδη Άργους . Επίσης ,δεν θα συμμετάσχουν και στο τουρνουά ΔΑΝΑΟΣ που πρόκειται να διεξαχθεί τον Ιούλιο.

Τέλος, η διαπόμπευση στο εξωτερικό της Ελληνικής Χειροσφαίρισης που επιχειρείται από το ίδιο σωματείο θα βαρύνει για πάντα τους ηθικούς και φυσικούς αυτουργούς της ενεργείας αυτής.

Με αθλητικούς χαιρετισμούς
».

Δεν υπάρχουν σχόλια: