Παρασκευή 5 Ιουνίου 2015

«Πόλεμος» Πλεξίδα-Παπαϊωάννου!

Επίθεση στον Πανουργιά Παπαϊωάννου εξαπέλυσε ο Βαγγέλης Πλεξίδας, με ειρωνική δήλωση που δεν άφησε αναπάντητη ο πρόεδρος της ΠΑΕ Λαμίας, απαντώντας με στον ίδιο τόνο.

«Πόλεμος» Πλεξίδα-Παπαϊωάννου
Με ειρωνικό τρόπο αναφέρθηκε στον Πανουργιά Παπαϊωάννου ο Βαγγέλης Πλεξίδας, ανοίγοντας «πόλεμο» ανάμεσα σε Λαμία και Λάρισα.

Ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου είχε αναφέρει πως Λαμία και Απόλλων Σμύρνης λείπουν απ’ την Σούπερ Λίγκα, με τον πρόεδρο της Λάρισας να μην αφήνει ασχολίαστα τα λεγόμενά του, υποστηρίζοντας, μάλιστα, πως η Λαμία έκανε αίτηση να μην αγωνιστούν στην Σούπερ Λιγκ ομάδες χωρίς άδεια.

«Δυστυχώς τα επακόλουθα της μη αδειοδότησης της ομάδας μας, λόγω της μη εκκαθάρισης από την προηγούμενη διοίκηση και της απαξίωσης στην οποία την οδήγησε, άρχισαν να κάνουν την εμφάνισή τους. Γιατί εκτός από τα ουσιαστικά προβλήματα που δημιουργεί, δίνει το δικαίωμα και σε προέδρους ομάδων που μόνο τηλεοπτικά μπορούσαν να παρακολουθήσουν την ΑΕΛ πριν λίγα χρόνια, να την πιάνουν στο στόμα τους», σχολίασε καυστικά και συνέχισε:

«Σύμφωνα λοιπόν με τον κ. Πανουργιά, πρόεδρο της Λαμίας, στο “πανόραμα της Superleague”, που όλοι παρακολουθούμε με έκσταση τα τελευταία χρόνια, λείπει η ομάδα της Λαμίας και του Απόλλωνα Σμύρνης. Η ΑΕΛ και ο Ηρακλής δεν έχουν καμία θέση σε αυτό το “αναβαθμισμένο προϊόν”, λόγω μη αδειοδότησης. Έτσι προφανώς το είχαν σχεδιάσει κι εμείς τους το χαλάσαμε. Η ΑΕΛ πλήρωσε την ποινή της αγωνιζόμενη πέρυσι σε ερασιτεχνική κατηγορία και συνεχίζει να την πληρώνει αγωνιζόμενη με ομάδες σαν τη Λαμία. Η ΠΑΕ ΑΕΛ καλεί την ΕΠΟ να κάνει δεκτή την αίτηση Πανουργιά, να μην αγωνίζεται στη Superleague καμία ομάδα χωρίς αδειοδότηση και να ανεβάσει την... ιστορική Λαμία».

Η απάντηση του προέδρου της Λαμίας ήταν άμεση και αντίστοιχα καυστική. Αρχικά υποστήριξε πως δεν έχει κάνει ποτέ εισήγηση στις διοργανώτριες αρχές, ενώ κατηγόρησε τον Βαγγέλη Πλεξίδα πως καπηλεύεται την ιστορία της ΑΕΛ.

«Η ΠΑΕ ΛΑΜΙΑ δεν έχει κάνει καμία εισήγηση σε καμία ΕΠΟ και σε καμία Football League. Η ΠΑΕ ΛΑΜΙΑ δεν έχει κατηγορηθεί ποτέ για πλαστές εγγυητικές όπως κάποιοι άλλοι. Ζητάει από τον φίλαθλο κόσμο της, τη στήριξή του για ένα καθαρό πρωτάθλημα και αν αξίζει να βρεθεί στη Super League.

Όσον αφορά την ομάδα της ΑΕΛ κανείς από μας δεν αμφισβητεί την ιστορία της, την αμφισβητούν μόνο κάποιοι κύριοι τους οποίους βρίζει όλο το γήπεδο και συνεχίζουν να την καπηλεύονται. Αν είχαν έστω και λίγο φιλότιμο θα την σέβονταν και θα την άφηναν να βρει τον δρόμο της. Με αυτούς τους συγκεκριμένους κυρίους δεν θέλουμε να ασχολούμαστε καν και πιστεύουμε ακράδαντα, σε αντίθεση μ αυτούς, στον υγιή πρωταθλητισμό και όποιος είναι καλύτερος να βρεθεί στη Super League
».

Δεν υπάρχουν σχόλια: