Παρασκευή 5 Ιουνίου 2015

Μπέος: «Κύριοι τελειώσατε. Αν έχετε λίγη τσίπα παραιτηθείτε»

«Βέλη» του Αχιλλέα Μπέου προς την ΕΠΟ, καλώντας τους «διορισμένους ηγέτες της» να παραιτηθούν, ενώ δίνει συγχαρητήρια στην ΕΠΣ Θεσσαλίας για την πρωτοβουλία της. «Εξυπηρετούν συγκεκριμένη ομάδα».

Μπέος: «Κύριοι τελειώσατε. Αν έχετε λίγη τσίπα παραιτηθείτε»
Θέση για τα όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο, την ώρα που τρέχει η έρευνα για την εγκληματική οργάνωση πήρε ο Αχιλλέας Μπέος, ο οποίος είχε προφυλακιστεί για την υπόθεση «Koriopolis», ενώ έμεινε ελεύθερος με το πέρας του 18μηνου. Καυστική η δήλωση του πρώην ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού Βόλου, που τονίζει ότι εξυπηρετούνται συμφέροντα συγκεκριμένης ομάδας και καλεί να παραιτηθούν οι ηγέτες της ΕΠΟ, ενώ παίρνει το μέρος της ΕΠΣ Θεσσαλίας, που πρόσφατα διεγράφη από την ελληνική ποδοσφαιρική ομοσπονδία.

Αναλυτικά η δήλωση του

Κύριοι τελειώσατε. Αν έχετε λίγη τσίπα παραιτηθείτε

Τις τελευταίες ημέρες οι διορισμένοι ηγέτες της ΕΠΟ προσπαθούν να κρατηθούν στην εξουσία χρησιμοποιώντας ακόμα και ανορθόδοξους τρόπους που θυμίζουν άλλες εποχές. Έφτασαν μάλιστα στο σημείο ακόμα και να διαμηνύσουν προς πάσα κατεύθυνση ότι δήθεν κινδυνεύει το Ελληνικό ποδόσφαιρο με αποκλεισμό από τις διεθνείς διοργανώσεις. Δυστυχώς για εσάς, δεν έχετε καταλάβει ότι ο μόνος κίνδυνος είστε εσείς.

Αλήθεια για ποιο ποδόσφαιρο μιλάτε “κύριοι” της ΕΠΟ; Για αυτό που απαξιώσατε όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκεστε στην εξουσία, όπου το μόνο που σας ενδιαφέρει είναι το πως θα εξυπηρετήσετε τα συμφέροντα των ανθρώπων εκείνων που υπηρετείτε;

Η ΕΠΣ Θεσσαλίας αξίζει συγχαρητήρια για την πρωτοβουλία που ανέλαβε να προσφύγει στη Δικαιοσύνη με σκοπό να δώσει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ένα τέλος στην αιχμαλωσία του Ελληνικού ποδοσφαίρου από τη γνωστή συμμορία που λυμαίνει το χώρο, χωρίς να ενδώσει στους εκβιασμούς και στις πιέσεις που δέχθηκε.

“Κύριοι” της ΕΠΟ. Αν πραγματικά κόπτεστε για το καλό του Ελληνικού ποδοσφαίρου και ανησυχείτε για πιθανή τιμωρία των Ελληνικών ομάδων, δεν έχετε παρά να παραιτηθείτε. Άλλωστε αυτό έπρεπε να το είχατε κάνει εδώ και πολύ καιρό.

Ούτως ή άλλως η πόρτα έχει ήδη ανοίξει. Αν σας έχει απομείνει λίγη ευθιξία ή αν έχετε τσίπα μέσα σας το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να κλείσετε την πόρτα φεύγοντας.

Αρκετά σας ανέχτηκε το Ελληνικό ποδόσφαιρο.

Όλα αυτά τα χρόνια οι μέθοδοί σας και ο τρόπος λειτουργίας σας, εξυπηρετούσαν και συνεχίζουν να εξυπηρετούν μικροσυμφέροντα, πελατειακές σχέσεις και μία συγκεκριμένη ομάδα.

Το Ελληνικό ποδόσφαιρο δεν γίνεται να συνεχίσει να βρίσκετε υπό καθεστώς ομηρίας. Ηρθε η ώρα της ανασυγκρότησης του, από υγιείς σκεπτόμενους ανθρώπους που είναι βέβαιο ότι θα τύχουν της στήριξης και της αποδοχής του συνόλου του Ελληνικού ποδοσφαίρου.

Οσο για εκείνους που νοιάζονται αποκλειστικά και μόνο για την εξυπηρέτηση των μικροσυμφερόντων τους, θα πρέπει να συνειδητοποιήσουν ότι ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ.


Ο Δήμαρχος Βόλου
Αχιλλέας Μπέος

Δεν υπάρχουν σχόλια: