Σάββατο 6 Ιουνίου 2015

«Κλείνει» Ανδρεόπουλο η ΑΕΚ!


Πολύ κοντά στην απόκτηση του Κυριάκου Ανδρεόπουλου βρίσκεται η ΑΕΚ. Παρόλο που η Κέρκυρα δεν επιβεβαιώνει, το deal για τον 21χρονο μπακ θεωρείται θέμα χρόνου. Δείτε αναλυτικά τι ισχύει στην υπόθεση.

«Κλείνει» Ανδρεόπουλο η ΑΕΚ
Ένας στόχος που έχει εντοπιστεί από νωρίς θα είναι -εφόσον όλα ολοκληρωθούν ομαλά- η πρώτη μεταγραφή της ΑΕΚ από την εγχώρια αγορά.

Παρόλο που η «Ένωση» είχε εκφράσει εδώ και καιρό το ενδιαφέρον της για τον Κυριάκο Ανδρεόπουλο, το θέμα του έμοιαζε να έχει παγώσει το τελευταίο διάστημα.

Μετά όμως και τον τραυματισμό του Μιχάλη Μπακάκη, οι «κιτρινόμαυροι» επανήλθαν στις συζητήσεις με τη διοίκηση της Κέρκυρας. Σύμφωνα με πληροφορίες του sport-fm.gr, σ’ αυτές υπήρξε μια μικρή οικονομική διαφορά (περίπου 100.000 ευρώ) ωστόσο δεν είναι τέτοια που να θεωρείται εμπόδιο για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Άλλωστε, είναι δεδομένη η επιθυμία του 21χρονου δεξιού μπακ να κάνει το μεγάλο βήμα στην καριέρα του -επιθυμία που γνωρίζουν οι διοικούντες τους «Φαίακες». Υπάρχουν, δε, και άλλοι τρόποι να κλείσει και τυπικά το θέμα, όπως το να συμπεριληφθεί στο deal και κάποιο έμψυχο αντάλλαγμα (με συγκεκριμένο όνομα να έχει πέσει ήδη στο τραπέζι).

Μπορεί λοιπόν επισήμως να διαψεύδεται από την Κέρκυρα, ωστόσο μοιάζει δύσκολο να μην υπάρξει θετική κατάληξη και ο Ανδρεόπουλος να μη γίνει το τρίτο μεταγραφικό απόκτημα της ΑΕΚ για φέτος μετά τους Σιμόες και Γκάλο. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: