Σάββατο 6 Ιουνίου 2015

«Στο μυαλό του Κλοπ η Γιουνάιτεντ»

Την επιθυμία του Γιούργκεν Κλοπ να προπονήσει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά την αποχώρησή του από τη Μπορούσια Ντόρτμουντ, αποκάλυψε ο προπονητής-θρύλος και πρώην βοηθός του Γερμανού κόουτς στη Μάιντζ, Έκχαρτ Κράουτσουν!
Με κλειστά μάτια θα πήγαινε στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Γιούργκεν Κλοπ, σε περίπτωση που αυτή βρισκόταν σε αναζήτηση προπονητή.
Αυτό τουλάχιστον εκμυστηρεύτηκε στον Έκχαρτ Κράουτσουν ο πρώην πλέον τεχνικός της Μπορούσια Ντόρτμουντ, ο οποίος πριν λίγες μέρες γνωστοποίησε την αποχή του μέχρι νεοτέρας από τους προπονητικούς πάγκους.
«Από τότε που μιλήσαμε για τη Γιουνάιτεντ, που είχε πει ότι μία μέρα, όταν δεν θα ταιριάζει πια στη Ντόρτμουντ, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα ήταν η ομάδα του», ανέφερε σε πρώτο βαθμό ο Γερμανός προπονητής.
«Αλλά αυτή τη στιγμή η θέση είναι πιασμένη. Ο Κλοπ θα ταίριαζε απόλυτα σε έναν αγγλικό σύλλογο που είναι καλός και καλά οργανωμένος. Μία ομάδα που θα έχει καλή διοίκηση. Ένας σύλλογος που ηγείται από έναν όπως η Τσέλσι, δεν θα ήταν ιδανικός για εκείνον», προσέθεσε.
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: