Σάββατο 6 Ιουνίου 2015

Λαβωμένοι, αλλά μέσα Μακ - Κλάους!!


Στην αποστολή του ΠΑΟΚ για τον αυριανό «τελικό» με τον Αστέρα στην Τρίπολη για τα πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας συμπεριελήφθησαν ο Αθανασιάδης και ο Μακ, αν και αισθάνονται ακόμα ενοχλήσεις.

Λαβωμένοι, αλλά μέσα Μακ - Κλάους
Εκτός της αναμέτρησης με τον Αστέρα Τρίπολης παραμένουν οι τραυματίες Δημήτρης Κωνσταντινίδης , Ράζβαν Ρατς , Εγιάλ Γκολάσα , Δημήτρης Σαλπιγγίδης , Παναγιώτης Γλύκος , ο τιμωρημένος Εργκούς Κάτσε κι ο απόντας Κριστιάν Νομπόα .

Οχτώ απουσίες μετράει ο ΠΑΟΚ για τον αυριανό – κρίσιμο αγώνα με τον Αστέρα στην Τρίπολη, στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας. Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Γεωργιάδης δεν υπολογίζει τους τραυματίες Κωνσταντινίδη, Ρατς, Γκολάσα, Σαλπιγγίδη, Γλύκο, τον τιμωρημένο Κάτσε και τον Νομπόα που έχει υποχρεώσεις με το Εκουαδόρ για το Κόπα Αμέρικα.

Ωστόσο, οι απουσίες αυτές μπορεί να αυξηθούν, καθώς και αν συμπεριλήφθησαν στην αποστολή ο Στέφανος Αθανασιάδης και ο Ρόμπερτ Μακ, και οι δύο εξακολουθούν να αισθάνονται ενοχλήσεις και να παραμένουν αμφίβολες οι συμμετοχές τους.

Στην αποστολή, αντίθετα, επιστρέφει κι ο Παναγιώτης Δεληγιαννίδης , ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό του στη γάμπα.

Αναλυτικά οι 19 παίκτες που θα ταξιδέψουν για την Τρίπολη είναι οι: Ιτάνζ, Γιακουμής, Σκόνδρας, Κίτσιου, Τζαβέλλας, Πούγγουρας, Βίτορ, Κόστα, Τζιόλης, Κ. Σαββίδης, Μαντούρο, Πόζογλου, Δεληγιαννίδης, Παπαγιαννόπουλος, Περέιρα, Κουλούρης, Παπαδόπουλος, Μακ και Αθανασιάδης. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: