Σάββατο 6 Ιουνίου 2015

Ελαμπντελαουί: «Πώς θα σταματήσει η Γιουβέντους τον Μέσι;»

Το δικό του σχόλιο για τον αποψινό τελικό του Champions League έκανε ο Ομάρ Ελαμπντελαουί, καθώς είχε αντιμετωπίσει με τον Ολυμπιακό τη Γιουβέντους στους ομίλους της διοργάνωσης.

Ελαμπντελαουί: «Πώς θα σταματήσει η Γιουβέντους τον Μέσι;»
Στο Όσλο βρίσκεται ο Ομάρ Ελαμπντελαουί, αφού έχει κληθεί στην εθνική Νορβηγίας εν όψει του εντός έδρας αγώνα με το Αζερμπαϊτζάν για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος της Γαλλίας.

Οι συμπατριώτες του διεθνούς μπακ του Ολυμπιακού ζήτησαν την άποψή του για τον αποψινό τελικό του Champions League ανάμεσα στην Μπαρτσελόνα και τη Γιουβέντους, καθώς οι Πειραιώτες είχαν αντιμετωπίσει τη «Γηραιά Κυρία» στους ομίλους της διοργάνωσης.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ελαμπντελαουί στη νορβηγική ιστοσελίδα «nrk.no»

Για τους αγώνες του Ολυμπιακού με τη Γιουβέντους:

«Καταφέραμε να τους νικήσουμε στο εντός έδρας παιχνίδι και θα μπορούσαμε να είχαμε προχωρήσει περισσότερο στο Champions League. Είναι ξεχωριστό που θα δούμε τη Γιουβέντους στον τελικό»

Για τις πιθανότητες να κατακτήσει το τρόπαιο η «Γηραιά Κυρία»:

«Νομίζω ότι η Γιουβέντους έχει πιθανότητες να κερδίσει στον τελικό. Μην ξεχνάμε ότι απέκλεισε τη Ρεάλ Μαδρίτης και έφτασε ως εδώ, χωρίς να πιστεύει κανείς σε εκείνη. Θα είναι δύσκολα, αλλά τώρα θα φανούν οι πραγματικές δυνατότητές της».

Για την Μπαρτσελόνα:

«Σίγουρα θα προσπαθήσει να έχει τον έλεγχο του αγώνα και να έχει περισσότερο την μπάλα στην κατοχή της. Θα είναι ενδιαφέρον να δούμε πώς η Γιουβέντους θα προσπαθήσει να σταματήσει τον Μέσι ή πώς θα παίξουν».

Δεν υπάρχουν σχόλια: