Σάββατο 6 Ιουνίου 2015

Ίρβινγκ: «Λυπάμαι, αλλά θα επιστρέψω σύντομα»

Ο Κάιρι Ίρβινγκ δεν έκρυψε την πίκρα του για τον σοβαρό τραυματισμό του που τον θέτει εκτός συνέχειας τελικών, αλλά δεν χάνει την πίστη του στους συνοδοιπόρους του στους Καβαλίερς.

Ίρβινγκ: «Λυπάμαι, αλλά θα επιστρέψω σύντομα»
Η διάγνωση για κάταγμα στην αριστερή επιγονατίδα στερεί τον Κάιρι Ίρβινγκ από τους Καβαλίερς για τη συνέχεια των τελικών και 3-4 μήνες. Ο 23χρονος γκαρντ, εμφανώς σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση μετά το κακό που του συνέβη, έστειλε μέσω Instagram το δικό του μήνυμα για άμεση επιστροφή του ίδιου και προσπάθεια μέχρι τέλους στους συμπαίκτες του απέναντι στους Γουόριορς.

«Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους για τις ευχές σας για καλή ανάρρωση. Είμαι περίλυπος για τον τρόπο που τέθηκα νοκ άουτ, αλλά αυτό δεν μου στερεί ότι ήμουν μέλος μιας εξαιρετικής πορείας στα play offs με τα αδέρφια μου. Ειλικρινά, σημαίνουν πολλά για μένα η συμπαράσταση και η αγάπη που έλαβα. Έδωσα ό,τι είχα και δεν μετανιώνω για τίποτα. Αγαπώ αυτό το παιχνίδι ό,τι κι αν συμβεί και θα επιστρέψω σύντομα. Στα αδέρφια μου: ξέρετε ήδη από μόνοι σας τι διακυβεύεται», ανέφερε ολοκληρώνοντας το μήνυμά του με ένα μήνυμα για τον Ματ Ντελαβεντόβα.






*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: