Σάββατο 6 Ιουνίου 2015

Όλοι μαζί για το… όνειρο!!

Στο όνειρο της δεύτερης θέσης στα πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας ελπίζει ο Ατρόμητος και για αυτό τον λόγο ο Ερασιτέχνης κάλεσε σε… συστράτευση τους οπαδούς για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.

Όλοι μαζί για το… όνειρο
Πολλές είναι οι πιθανότητες του Ατρομήτου να κατακτήσει τη δεύτερη θέση στα πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας, η οποία και θα του δώσει την απευθείας συμμετοχή στους ομίλους του Europa Laegue της επόμενης σεζόν.

Για αυτό τον λόγο παρατηρείται έντονη κινητικότητα στο Περιστέρι, ώστε να στηριχθεί η ομάδα του Νίκου Νιόπλια στην προσεχή αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό.

Μάλιστα, εξέδωσε ανακοίνωση και ο Ερασιτέχνης, ο οποίος καλεί τους οπαδούς να βρεθούν στο γήπεδο και να βοηθήσουν προς αυτή την κατεύθυνση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Την Κυριακή 7-06-2015 η αγαπημένη μας ομάδα ο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ δίνει ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στο γήπεδο μας (20.30) το αποτέλεσμα του οποίου θα κρίνει το ευρωπαϊκό μας εισιτήριο.

Νιώθουμε και είμαστε υπερήφανοι για την ΟΜΑΔΑ αυτή που κάθε χρόνο μας εκπροσωπεί στην ΕΥΡΩΠΗ γι’ αυτό και χρέος όλων μας είναι να βρεθούμε στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου

Η ετοιμότητα και η σοβαρότητα που χαρακτηρίζει την οικογένεια του ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ για ακόμη μία φορά θα φανεί την Κυριακή.

Καλούμε σε ΠΑΝΠΕΡΙΣΤΕΡΙΩΤΙΚΗ συστράτευση όλους τους φιλάθλους της πόλης, από κάθε γειτονιά, να έρθουν στο γήπεδο, να βροντοφωνάξουν «ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – ΤΡΕΛΛΑΙΝΟΜΑΙ» και να μεταδώσουν τη φλόγα της νίκης στους ποδοσφαιριστές μας!».

Ο πρόεδρος,
Αντώνιος Πατατανές

Δεν υπάρχουν σχόλια: