Σάββατο 6 Ιουνίου 2015

Αποκλεισμός-κάζο για τη Φενέρ του Ομπράντοβιτς!!


Απίστευτο κι όμως αληθινό! Η πανάκριβη Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ του Ζέλικο Ομπράντοβιτς διασύρθηκε στη Σμύρνη με 82-64 από την Καρσίγιακα στα ημιτελικά και αποκλείστηκε με 3-1.

Αποκλεισμός-κάζο για τη Φενέρ του Ομπράντοβιτς
Με μια παταγώδη αποτυχία και με άδεια χέρια ολοκλήρωσε τη σεζόν η Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ. Η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς έγινε έρμαιο στις διαθέσεις της απίθανης Καρσίγιακα, γνώρισε τη συντριβή με 82-64 στο do or die παιχνίδι της Σμύρνης και αποκλείστηκε με 3-1.

Έτσι η πρωταθλήτρια μένοντας εκτός τελικών κι έχοντας χάσει το Κύπελλο από την Αναντολού Εφές (που διεκδικεί το πρωτάθλημα με πλεονέκτημα έδρας απέναντι στην Καρσίγιακα), κρατά μόνο την παρουσία της στο Final Four από τη φετινή σεζόν.

Οι γηπεδούχοι του Ούφουκ Σάριτσα, μιας ομάδας με μπάτζετ που δεν ξεπερνά τα 4 εκατ. ευρώ σε αντίθεση με τα 29 εκατ. της «Φενέρ», είχαν το προβάδισμα από το πρώτο λεπτό και στην τέταρτη περίοδο το πράγμα… ξέφυγε, με τη διαφορά να φτάνει και στο 76-50 (!) πέντε λεπτά πριν το τέλος. Χάρη κυρίως στο φιλότιμο του Νίκου Ζήση στο φινάλε περιορίστηκε η έκταση της καταστροφής.

Η Καρσίγιακα φτάνει σε τελικό μετά από 28 χρόνια και θα λάβει μέρος στην Ευρωλίγκα για πρώτη φορά στην ιστορία της παίρνοντας τη θέση της Γαλατάσαραϊ στους εκπροσώπους της Τουρκίας (Εφές και Φενέρ έχουν συμβόλαιο).

Δεκάλεπτα: 20-11, 41-30, 57-45, 82-64. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: