Σάββατο 6 Ιουνίου 2015

«Να ξαναφέρουμε τη Μίλαν στην κορυφή»

Μεγάλα σχέδια για τη Μίλαν έχει ο Μπι Ταετσαουμπόλ, ο οποίος ήρθε σε κατ’ αρχήν συμφωνία για το 48% των μετοχών του συλλόγου, αλλά ξεκαθάρισε πως δεν θα αλλοιώσει το ιταλικό στοιχείο της ομάδας.

«Να ξαναφέρουμε τη Μίλαν στην κορυφή»

«Με ρώτησαν γιατί επέλεξα τη Μίλαν και απάντησα επειδή είναι η καλύτερη. Θα μπορούσα να έχω αγοράσει τρεις ομάδες της Premier League, αλλά ποτέ δεν ήθελα οτιδήποτε άλλο πέρα από τη Μίλαν. Θα ήθελα να επαναφέρω την ομάδα στη δόξα κατακτώντας το πρωτάθλημα και το Champions League», τόνισε.

«Η Μίλαν δεν μπορεί να περιμένει άλλο. Θέλουμε έναν προπονητή που θα μας οδηγήσει αμέσως στις νίκες. Η ομάδα πρέπει να επιστρέψει στην κορυφή του κόσμου. Μετά από 30 χρόνια γεμάτα επιτυχίες, αυτή η κάμψη είναι φυσιολογική. Τα οικονομικά προβλήματα μπορούν να ξεπεραστούν, αλλά χρειάζεται πλάνο. Χωρίς αυτό, τα λεφτά χάνουν την αποτελεσματικότητά τους», πρόσθεσε.

Παράλληλα ξεκαθάρισε πως ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι και οι άμεσοι συνεργάτες του δεν θα αποχωρήσουν. «Δεν είναι το τέλος της εποχής Μπερλουσκόνι. Είναι ο άνθρωπος που έκανε μεγάλη τη Μίλαν και θα παραμείνει συνδεδεμένος με το σύλλογο. Δεν είναι αλήθεια πως πλέον δεν τον ενδιαφέρει η ομάδα. Η Μίλαν έχει ιταλική ψυχή κι αυτό δεν πρέπει να αλλάξει. Θα ήταν λάθος να έχει ένα διοικητικό συμβούλιο γεμάτο Ασιάτες, γιατί έτσι θα έχανε την ταυτότητά της. Δεν θέλουμε να αλλάξουμε τη Μίλαν, αλλά να την εξελίξουμε. Οι διοικούντες πρέπει να είναι Ιταλοί. Δεν με ενδιαφέρει να είμαι πρόεδρος, εγώ είμαι επενδυτής. Κανείς δεν θα απομακρύνει πρόσωπα όπως ο Αντριάνο Γκαλιάνι και η Μπάρμπαρα Μπερλουσκόνι». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: