Σάββατο 6 Ιουνίου 2015

Μπερλουσκόνι: «Ποτέ δεν θα πουλήσω τη Μίλαν»

Πούλησε μεν το 48%, αλλά ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι κατέστησε σαφές πως δεν πρόκειται ποτέ να παραχωρήσει το πλειοψηφικό πακέτο μετοχών.

Μπερλουσκόνι: «Ποτέ δεν θα πουλήσω τη Μίλαν»
Στη Μίλαν για πάντα θα μείνει ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι. Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση της συμφωνίας για την πώληση του 48% των μετοχών στον Ταϊλανδό επιχειρηματία Μπι Ταετσαουμπόλ, ο «καβαλιέρε» κατέστησε σαφές πως θα είναι ο ίδιος για… πάντα το απόλυτο αφεντικό του συλλόγου.

«Υπογράψαμε μια συμφωνία για την πώληση της μειοψηφίας των μετοχών μέσα σε διάστημα οκτώ εβδομάδων. Η ιστορική μέρα θα έρθει με το πέρας αυτής της περιόδου, όταν θα υπογράψουμε το συμβόλαιο. Το σημαντικό είναι ότι κρατάω την πλειοψηφία των μετοχών. Πάντα έλεγα στα παιδιά μου πως δεν πρόκειται να πουλήσω ποτέ δύο πράγματα: το σπίτι μας και τη Μίλαν. Η οικογένειά μας θα συνεχίσει να έχει την πλειοψηφία των μετοχών. Είμαι χαρούμενος για την εξέλιξη αυτή», τόνισε ο πρώην ισχυρός άνδρας της Ιταλίας.

Όσο για το θέμα προπονητή, επιβεβαίωσε πως ο Σίνισα Μιχαΐλοβιτς είναι έτοιμος να αναλάβει μόλις λυθεί το συμβόλαιο με τον Πίπο Ιντζάγκι. «Μου έκανε καλή εντύπωση. Ελπίζω να είναι ο προπονητής του μέλλοντος για τη Μίλαν», είπε. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: