Σάββατο 6 Ιουνίου 2015

Η Ελληνίδα Wag του τελικού!! (pics-vids)

Μία από τις συντρόφους των παικτών της Μπαρτσελόνα που θα απουσιάσουν από τον τελικό του Champions League είναι η Μελίσα Χιμένες, μία Ελληνομεξικανίδα τραγουδίστρια και κοπέλα του Μπάρτρα.

Η Ελληνίδα Wag του τελικού! (pics-vids)

Στα επίσημα του «Olympiastadion» του Μονάχου δεν θα βρίσκεται όμως και ένα… δικό μας κορίτσι, η Μελίσα Χιμένες, σύντροφος του Μαρκ Μπάρτρα. Μπορεί το επίθετό της να μην είναι ελληνικό, όμως η κοπέλα του Ισπανού άσου των «μπλαουγκράνα» είναι κόρη μίας Ελληνίδας που έχει παντρευτεί έναν μεξικανό καλλιτέχνη.

Η «MJ», όπως της αρέσει να τη λένε, συμμετείχε πριν από χρόνια στο 6ο Voice της Αμερικής και είχε καταφέρει να ξεχωρίσει για τις φωνητικές της ικανότητες, ενώ είχε αποσπάσει τα κολακευτικά σχόλια της Σακίρα και ήταν στους κορυφαίους 20 διαγωνιζόμενους!

Πού να ήξεραν και οι δύο πως μετά από χρόνια οι δρόμοι τους θα συναντιόντουσαν και θα υποστήριζαν τους αγαπημένους τους που αγωνίζονται στον καταλανικό σύλλογο.

Ο Οράσιο Χιμένεθ γεννήθηκε στη Γουλαδαχάρα και γνώρισε την κυρία Μαρία, η οποία άφησε την Ελλάδα σε ηλικία 3 ετών, στη Νέα Υόρκη και το 1991 έφεραν στον κόσμο το καλύτερό τους… τραγούδι, αφού και οι δύο είχαν ασχοληθεί με τη μουσική.

Από την πλευρά του, ο άσος της Μπαρτσελόνα έχει δηλώσει φουλ ερωτευμένος με την Μελίσα, η οποία ετοιμάζεται σε λίγους μένες να φέρει στον κόσμο το πρώτο τους παιδί.

inner

inner

inner


Δείτε τι είχε δηλώσει στο Greek Reporter για τη συμμετοχή του μουσικού σόου και να τραγουδάει τα «Τα παιδιά του Πειραιά»





*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: