Σάββατο 6 Ιουνίου 2015

Εβρά: «Ποτέ δεν μου ζήτησε συγγνώμη ο Σουάρες»

Ο Πατρίς Εβρά αναβίωσε την κόντρα του με τον Λουίς Σουάρες λίγες ώρες πριν τον τελικό του Champions League που θα τους βρει αντιμέτωπους.

Εβρά: «Ποτέ δεν μου ζήτησε συγγνώμη ο Σουάρες»
Πριν την αποψινή τους συνάντηση στον τελικό του Champions League, Πατρίς Εβρά και Λουίς Σουάρες είχαν επεισοδιακό παρελθόν. Ποιος ξεχνά την ποινή οκτώ αγωνιστικών που είχε επιβληθεί στον Ουρουγουανό φορ, όταν ως παίκτης της Λίβερπουλ είχε αποκαλέσει «negrito» τον Γάλλο μπακ, που τότε αγωνιζόταν στη Μαν. Γιουνάιτεντ; Ο νυν άσος της «Γιούβε» δήλωσε στην ITV πως ο Σουάρες ποτέ δεν του απολογήθηκε.

«Πράγματι, δεν μου ζήτησε ποτέ συγγνώμη, αλλά δεν θέλω την απολογία του. Δεν έχει σημασία, δεν είναι πρόβλημα για μένα. Όταν θα βγούμε στο γήπεδο θα του δώσω το χέρι. Δεν θα γίνει ποτέ ο καλύτερός μου φίλος, αλλά αυτό δεν είναι πρόβλημα. Το παρελθόν είναι παρελθόν. Είμαι περήφανος για το χρώμα μου και θα του σφίξω το χέρι, όπως έκανε και όταν παίζαμε με τη Μαν. Γιουνάιτεντ με τη Λίβερπουλ. Ο αγώνας είναι με την Μπαρτσελόνα, όχι απέναντι στον Σουάρες, αλλά θα φροντίσω να με αισθανθεί στο γήπεδο», είπε ο Εβρά.

Υπενθυμίζεται πως ο Σουάρες έχει δηλώσει πως η φράση που χρησιμοποίησε δεν έχει ρατσιστικό υπόβαθρο και είναι κάτι που χρησιμοποιείται στην Ουρουγουάη… χαϊδευτικά.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: