Σάββατο 27 Ιουνίου 2015

Θα μας τρελάνουν οι Τούρκοι!!

Ο Κώστας Νικολακόπουλος γράφει στο blog του στο Gazzetta για τις… τρέλες των Τούρκων σε σχέση με τον Ολυμπιακό.
Είμαστε που είμαστε σε αναμμένα κάρβουνα και μπροστά στην τηλεόραση και το Ίντερνετ με τα διαγγέλματα και τις εκλογές, ας γράψουμε κι αυτό…
ADVERTISEMENT
Τι ήταν λοιπόν να πάει ο Βίτορ Περέϊρα στη Φενέρμπαχτσε. Από τότε έχει «πάρει» τους μισούς παίκτες του Ολυμπιακού. Με βάση τα όσα γράφουν οι Τούρκοι συνάδελφοι.
Μόνο που ενώ στην αρχή το είχαμε πάρει στην πλάκα, το πράγμα σοβαρεύει! Κατ' αρχάς δεν είναι παραμύθι ότι η Φενέρ θέλει τον Μιλιβόγιεβιτς! Κι ας τον αγόρασε ο Ολυμπιακός πριν 15 ημέρες από την Άντερλεχτ (με 2,3 εκ. ευρώ όπως λένε οι πληροφορίες). Τα σκάνε οι Τούρκοι για το Σέρβο κι ήδη έχουν εισπράξει ένα πρώτο ηχηρό «όχι» από τον Ολυμπιακό!
Τι θα γίνει; Τι να σας πω; Λογικά θα μείνει ο Λούκα, αλλά αν έρθει η Φενέρ με κανένα δεκάρικο; Δύσκολο είναι, αλλά δεν ξέρω κιόλας. Να σας πω ότι μάνατζερ του Περέϊρα, είναι ο ίδιος που έχει και το Μιλιβόγιεβιτς, ο Ενροτό, αυτός του Μιραλάς. Ο Ενροτό είχε έρθει στην Αθήνα και φεύγει σήμερα.
Αλλά επειδή λέμε ποιος έρχεται και ποιος φεύγει, οι συνάδελφοι από την Κωνσταντινούπολη έχουν την πληροφορία εδώ και λίγη ώρα ότι ο πρόεδρος της Φενέρ, ο Αζίζ Γιλντιρίμ, μπήκε στο αεροπλάνο και έφτασε στην Αθήνα, μαζί με τον αθλητικό διευθυντή του συλλόγου, τον Τζιουλιάνο Τεράνεο! Στόχος; Να μιλήσουν με τον Ολυμπιακό και να ζητήσουν τον…Μποτία! Έτσι γράφει η γνωστή εφημερίδα millet στην ηλεκτρονική της έκδοση. Τον θέλει, λέει, ο Περέϊρα τον Μποτία για να τον αγοράσει! Να το δούμε κι αυτό;
Εγώ για να είμαι ειλικρινής, για τον Μποτία δεν ξέρω. Μπορεί και να είναι έτσι. Αλλά μην έχετε καμία αμφιβολία ότι οι Τούρκοι θέλουν πολύ το Μιλιβόγεβιτς. Ο Ολυμπιακός σίγουρα δε θέλει να τον δώσει, αφού δεν τον αγόρασε πριν δύο εβδομάδες για να τον πουλήσει.  Όμως, δεν ξέρω τι θα γίνει αν κάνουν καμία «τρέλα» αυτοί της Φενέρ. Αν τους έχει κατσικωθεί τόσο πολύ και βάλουν δεκάρικο στο τραπέζι.
Για να δούμε όμως, γιατί πολλά ακούγονται στις μεταγραφές και λίγα γίνονται. Πάμε για το διάγγελμα.

*Πηγή: gazzetta.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: