Σάββατο 27 Ιουνίου 2015

Νέα προσφορά της Γιουνάιτεντ για Σέρχιο Ράμος!!

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν πτοήθηκε από την πρώτη άρνηση της Ρεάλ Μαδρίτης στην προσφορά των 50 εκατ. ευρώ και επιστρέφει με νέα πρόταση ύψους 60 εκατ. ευρώ!

Νέα προσφορά της Γιουνάιτεντ για Σέρχιο Ράμος
Την πραγματοποίηση του σπουδαίου deal με τον Σέρχιο Ράμος από τη Ρεάλ Μαδρίτης προσπαθεί να πετύχει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς μετά την πρώτη πρότασή της ύψους 50 εκατ. ευρώ που απορρίφθηκε, σύμφωνα με τα ισπανικά ΜΜΕ και συγκεκριμένα της «AS» επέστρεψε με νέα προσφορά 60 εκατ. ευρώ.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αναδείχθηκε ως το πιο ακριβό brand name του κόσμου για φέτος, μπροστά από Μπάγερν Μονάχου και Ρεάλ Μαδρίτης, οπότε το οικονομικό για τους Άγγλους δεν αποτελεί πρόβλημα.

Ο προϋπολογισμός μόνο για τις μεταγραφές φτάνει τα 250 εκατ. ευρώ και ένα μεγάλο μέρος του, οι «κόκκινοι διάβολοι» είναι αποφασισμένοι να το επενδύσουν για την απόκτηση του Ράμος.

Το μόνο που υπάρχει ως ανησυχία στους ιθύνοντες της Γιουνάιτεντ είναι η πιθανότητα να χρησιμοποιεί ο παίκτης το ενδιαφέρον για την απόκτησή του, προκειμένου να υπογράψει νέο συμβόλαιο με βελτιωμένους οικονομικά όρους με τη Ρεάλ Μαδρίτης. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: