Σάββατο 27 Ιουνίου 2015

Δεν ξέχασαν τους απόντες…!!

Οι Στράτος Καββαδάς και Αλέξης Αλεξιάδης παραμένουν σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση στην Εντατική και, φυσικά, οι συμπαίκτες τους δεν τους ξέχασαν, στέλνοντας μήνυμα συμπαράστασης μέσω των Masters.

Δεν ξέχασαν τους απόντες…
Η απουσία των Στράτου Καββαδά και Αλέξη Αλεξιάδη είναι παραπάνω από αισθητή στο τουρνουά Masters Beach Volley που γίνεται στη Θεσσαλονίκη.

Οι δύο άτυχοι παίκτες του Beach Volley παραμένουν σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου «Γ. Παπανικολάου», μετά το τροχαίο που είχαν την περασμένη Κυριακή.

Οι συμμετέχοντας του τουρνουά δεν ξέχασαν τους διεθνείς παίκτες, στέλνοντας μήνυμα συμπαράστασης μέσω των αγώνων, με τέσσερις ομάδες ανδρών και γυναικών να αγωνίζονται με μπλουζάκια που έγραφαν: «Στράτο, Άλεξ you will WIN»!

Οι Εφραιμίδης Ν./ Μπατζιλής Κ., Νιώπας Δ./ Παπαδημητρίου Θ., Βέλλιου Χ. /Χατζηδημητρίου Γ., Ιωαννίδου Φ./ Σφυρίου Ε. και Παρισάκη Ι. / Μαναβή Δ. φόρεσαν τα t-shirt σε διάφορα χρώματα και έπαιξαν με αυτά, εκφράζοντας έτσι την στήριξή τους στους Καββαδά και Αλεξιάδη.

Στη φωτό από αριστερά: Παπαδημητρίου, Εφραιμίδης, Χατζηδημητρίου, Μπατζιλής, Βέλλιου και Νιώπας. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: