Σάββατο 27 Ιουνίου 2015

«Στράβωσε» με Πορζίνγκις ο Καρμέλο!!

Πλήθος αμερικανικών δημοσιευμάτων αναφέρει πως ο Καρμέλο Άντονι ενοχλήθηκε από την επιλογή του Κρίσταπς Πορζίνγκις στο νούμερο «4» του ντραφτ από τους Νικς. Τι απάντησε ο πρόεδρος Φιλ Τζάκσον.

«Στράβωσε» με Πορζίνγκις ο Καρμέλο
Η επιλογή του Κρίσταπς Πορζίνγκις στο νούμερο «4» του ντραφτ από τους Νικς ενόχλησε όχι μόνο πολλούς φίλους της ομάδας, αλλά και τον ίδιο τον Καρμέλο Άντονι. Ο σταρ των Νεοϋορκέζων φέρεται να ήταν έξαλλος με τον Φιλ Τζάκσον, γιατί επέλεξε έναν 19χρονο παίκτη, που έχει μεν πλούσιο ταλέντο, αλλά δεν μπορεί να κάνει άμεσα τη διαφορά σε μια ομάδα που έχει ανάγκη… χθες από έτοιμους παίκτες.

Ο πρόεδρος των Νικς, πάντως, δεν αμφιβάλλει για την επιλογή. «Οι συνεργάτες μου είπαν πως πρόκειται για έναν εξαιρετικό παίκτη. Όταν σου μιλούν για ευκαιρία ζωής, πρέπει να την εκμεταλλεύεσαι. Ο Καρμέλο είναι ο ηγέτης μας, αλλά είναι το δεύτερο πιο σημαντικό πράγμα είναι τι θα κάνουμε με αυτή την ομάδα. Αυτό είπα και στον Μέλο εξηγώντας του την απόφαση. Σίγουρα θα χρειαστεί χρόνος για τον Πορζίνγκις, αλλά όλοι οι νέοι παίκτες χρειάζονται χρόνο», είπε ο Φιλ Τζάκσον για τον Λετονό άσο της Σεβίλλης. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: