Σάββατο 27 Ιουνίου 2015

Πάει και για δεύτερο στόπερ!

Κάποιες λεπτομέρειες φαίνεται πως απομένουν για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Σέρχιο Σάντσεθ στον Παναθηναϊκό, ο οποίος πλέον κινείται για την απόκτηση ενός ακόμη κεντρικού αμυντικού.

Πάει και για δεύτερο στόπερ
«Ακόμα δεν υπάρχει οριστική συμφωνία. Απομένουν κάποιες εκκρεμότητες να διευθετηθούν, αν και υπάρχει δεδομένα θετική διάθεση και ανταπόκριση και από τις δύο πλευρές», έλεγαν χθες το βράδυ στον Παναθηναϊκό για την υπόθεση του Σέρχιο Σάντσεθ.

Ο Ισπανός στόπερ φαίνεται πως είναι κοντά στο «τριφύλλι», με τις συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές να συνεχίζονται και σήμερα για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή. Σύμφωνα με την «Πράσινοι», οι ιθύνοντες του συλλόγου κινούνται ήδη και για την απόκτηση του δεύτερου κεντρικού αμυντικού.

Ο Λεωνίδας Βόκολος φέρεται να έχει εντοπίσει τους υποψήφιους στόχους και έχει ξεκινήσει τις επαφές μαζί τους, ώστε σύντομα να έρθει σε συμφωνία με κάποιον εξ αυτών και οι όποιες εξελίξεις αναμένονται την ερχόμενη εβδομάδα.

Εν τω μεταξύ, οκτώ ποδοσφαιριστές κόπηκαν από την προετοιμασία του Παναθηναϊκού εν όψει της νέας σεζόν. Ο Μαυρίας, που έπαιξε πέρις ως δανεικός, επιστρέφει στη Σάντερλαντ και θα γίνει προσπάθεια για να αποκτηθεί.

Από εκεί και πέρα, οι Μέντες, Σπυρόπουλος, Ρισβάνη, Σταματάκης, Ντίνας και οι Ταμπάκης, Γκέκας ενημερώθηκαν πως δεν υπολογίζονται και τους ζητήθηκε να ψάξουν να βρουν κάποια ομάδα για να συνεχίσουν την καριέρα τους. Οι Σταματάκης, Ταμπάκης και Γκέκας ενδέχεται να παραχωρηθούν ως δανεικοί, αν και το ίδιο μπορεί να γίνει και με τον Ντίνα. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: