Σάββατο 27 Ιουνίου 2015

Η απίστευτη ιστορία του αδερφού Ντελφίνο!


Το βάρος του ονόματος του αδερφού του, Κάρλος, ήταν το μικρότερο εμπόδιο που είχε στη ζωή του ο Λούτσιο Ντελφίνο. Διαβάστε την ιστορία του 18χρονου άσου που παίζει στο Παγκόσμιο U19 του Ηρακλείου.

Η απίστευτη ιστορία του αδερφού Ντελφίνο
Ο Λούτσιο Ντελφίνο σίγουρα θα έχει ακούσει πολλούς να τον συγκρίνουν με τον διάσημο αδερφό του, Κάρλος, πριν καν δείξει ο ίδιος επαρκή δείγματα του ταλέντου του. Όμως ένα τέτοιο «εμπόδιο» μοιάζει απλό για τον 18χρονο φόργουορντ, που συμμετέχει με την Αργεντινή στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Εφήβων του Ηρακλείου. Κι αυτό γιατί σε μικρή ηλικία χρειάστηκε να ξεπεράσει ένα πολύ μεγαλύτερο.

Αποστολή στο Ηράκλειο, Χρήστος Ρομπόλης

Μια εξέταση για μια ελιά στο κεφάλι του σε ηλικία μόλις τριών ετών οδήγησε σε μια «σκληρή» για τον ίδιο και την οικογένειά του διάγνωση: όγκο στον εγκέφαλο έδειξαν οι εξετάσεις. Η οικογένεια, που πέραν των γονιών του και του ΝΒΑερ Κάρλος αριθμεί και δύο κορίτσια, υπέστη σοκ. Ο Λούτσιο πριν καλά-καλά γνωρίσει τον κόσμο είδε την πιο άσχημη πλευρά του. Ο μικρός χρειάστηκε να υποβληθεί σε πέντε επεμβάσεις (!), μία κάθε χρόνο, μέσα στην επόμενη πενταετία, προκειμένου να απαλλαγεί οριστικά από την καταραμένη αρρώστια.

Και τα κατάφερε! Στα οκτώ του άρχισε, υγιέστατος πλέον, να ασχολείται με το μπάσκετ και πλέον στα 18 του ο σχεδόν δίμετρος άσος (1,98μ.) της Ολίμπο θεωρείται από τα μεγαλύτερα ταλέντα μιας χώρας που λατρεύει το ποδόσφαιρο, αλλά αγαπά και το μπάσκετ με πάθος. Ο Λούτσιο Ντελφίνο, με μόνο κάποια σημάδια στο κεφάλι του να θυμίζουν τη σοβαρή περιπέτειά του, αλλά και να αποτελούν ταυτόχρονα «παράσημα» της νίκης στον μεγαλύτερο αγώνα που θα δώσει ποτέ του, είναι έτοιμος πλέον να βαδίσει στα χνάρια του μεγάλου του αδελφού, αλλά και των Τζινόμπιλι, Σκόλα, Νοτσιόνι και της υπόλοιπης παλιοπαρέας. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: