Σάββατο 27 Ιουνίου 2015

«Δεν θα τους περάσει»


Στο πλευρό της ΠΑΕ και οι παλαίμαχοι της Βέροιας, που με ανακοίνωση που εξέδωσαν, εκφράζουν την αγωνία τους για την καθυστέρηση της απόφασης για το μέλλον της ομάδας.

«Δεν θα τους περάσει»
Ανακοίνωση με την οποία εκφράζουν την αμέριστη συμπαράστασή τους στην ΠΑΕ, σχετικά με την υπόθεση του ύποπτου αγώνα κόντρα στον Ολυμπιακό εξέδωσαν οι παλαίμαχοι της Βέροιας.

Σε αυτή εκφράζουν την αγωνία τους για την καθυστέρηση της απόφασης ενώ κάνουν λόγο για «σκοτεινά κέντρα των Αθηνών που επιδιώκουν να φορτώσουν στην ΠΑΕ Βέροια όλες τις αμαρτίες του ελληνικού ποδοσφαίρου».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Σύλλογος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών ΓΑΣ και ΠΑΕ Βέροιας δηλώνει την αγωνία του για την καθυστέρηση της απόφασης σχετικά με το μέλλον της «Βασίλισσας» στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ. Σε μια περίοδο που η ομάδα μας θα έπρεπε ανεπηρέαστη να προετοιμάζεται για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο, κάποια σκοτεινά κέντρα των Αθηνών επιδιώκουν να φορτώσουν στην ΠΑΕ Βέροια όλες τις αμαρτίες του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Δεν θα τους περάσει! Συμπαραστεκόμαστε στην προσπάθεια της διοίκησης και του προέδρου κ. Καρυπίδη μέχρι την οριστική δικαίωση. Η «Βασίλισσα του Βορρά» έχει παρόν και παρελθόν, και βλέποντας τις προσπάθειες που καταβάλει η νέα διοίκηση, έχει σίγουρα λαμπρό μέλλον. Δεν πρέπει να επιτρέψουμε σε κανέναν να παίζει παιχνίδια στις πλάτες της ομάδας και της πόλης μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: