Σάββατο 27 Ιουνίου 2015

Κοντά στο «ναι» ο Σάντσεθ!

Οριστική συμφωνία δεν υπάρχει ακόμα, ωστόσο το «si» του Σέρχιο Σάντσεθ στον Παναθηναϊκό είναι… προ των πυλών. Τελικές συζητήσεις μέσα στο σαββατοκύριακο για να κλείσει το deal.

Κοντά στο «ναι» ο Σάντσεθ
Σε ρυθμούς Σέρχιο Σάντσεθ κινούνται άπαντες στον Παναθηναϊκό. Όπως είναι φυσικό, το βάρος όλων στην ομάδα έχει πέσει στην απόκτηση του Ισπανού αμυντικού (στον οποίο προσφέρεται συμβόλαιο για 3+1 χρόνια έναντι περίπου 800.000 ευρώ) και αναμένονται άμεσα οριστικές εξελίξεις.

Για την ώρα, πάντως, δεν έχει πει το πολυπόθητο «ναι» προκειμένου να έρθει Ελλάδα και να ολοκληρώσει την μεταγραφή. Δεδομένα υπάρχει θετική διάθεση, δεδομένα η συμφωνία είναι πολύ κοντά, ωστόσο ακόμη δεν μπορεί να λογίζεται παίκτης του τριφυλλιού.

Τόσο το Σάββατο, όσο και την Κυριακή (αν δεν τελειώσει η υπόθεση μέσα στην μέρα) θα συνεχιστούν οι συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές, καθώς απομένουν να διευθετηθούν κάποιες εκκρεμότητες, οι οποίες μοιάζουν δύσκολο να χαλάσουν το... κόλπο γκρόσο, αν και φυσικά σε τέτοιες περιπτώσεις μέχρι να πέσουν οι υπογραφές δεν μπορείς να είσαι ήσυχος με τίποτα. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: