Σάββατο 27 Ιουνίου 2015

Παιχνίδι τακτικής με Μιραλάς!

Στο προσκήνιο παραμένει η περίπτωση του Κέβιν Μιραλάς για τον Ολυμπιακό, ο οποίος συναντήθηκε με τον μάνατζερ του Βέλγου φορ. Χαμηλοί τόνοι από τη διοίκηση. Ποια άλλα ονόματα «παίζουν».

Παιχνίδι τακτικής με Μιραλάς
Ο Κέβιν Μιραλάς είναι μία περίπτωση που φαίνεται πως απασχολεί έντονα τον Ολυμπιακό, αν και από τη διοίκηση του συλλόγου προκύπτουν χαμηλοί τόνοι.

Η παρουσία του μάνατζερ του Βέλγου φορ στην Ελλάδα έδωσε τροφή στα σενάρια για τη συγκεκριμένη υπόθεση, αν και ο συγκεκριμένος ατζέντης συνεργάζεται με τον Αρτούρ Μαζουακού και έχει εμπλακεί και για τη μεταγραφή του Λουύκα Μιλιβόγεβιτς από την Άντερλεχτ.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν πολύ καλές σχέσεις με τον Κριστόφ Ενροτό, αλλά τα δεδομένα είναι διαφορετικά από τη στιγμή που ήρθε στην Αθήνα και είχαν συζητήσεις και για άλλες υποθέσεις που αφορούν τη συνεργασία τους.

Οι νταμπλούχοι Ελλάδας γνωρίζουν πολύ καλά ότι η Έβερτον θα προσπαθήσει να βγάλει το μεγαλύτερο δυνατό κέρδος από την ενδεχόμενη παραχώρηση του διεθνούς άσου, αφού σε έναν χρόνο μένει ελεύθερος. Χθες στο «κόλπο» της απόκτησης του Μιραλάς μπήκε και η Τότεναμ, ενώ ενδιαφέρον για τον παίκτη φέρονται να έχουν εκδηλώσει και άλλοι αγγλικοί σύλλογοι, ενώ έχει ακουστεί και η Ατλέτικο Μαδρίτης.

Εν τω μεταξύ, δημοσιεύματα στη Γαλλία υποστηρίζουν ότι ο Ολυμπιακός είναι κοντά στην απόκτηση του Νενέ, μία μεταγραφή που θα ολοκληρωθεί μετά την πρόσληψη του Μάρκο Σίλβα. Ωστόσο, το θέμα του Πορτογάλου τεχνικού με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας θα ξεκαθαρίσει ενδεχομένως την ερχόμενη εβδομάδα. Για τον Βραζιλιάνο άσο υπάρχουν πληροφορίες που τον θέλουν να υπογράφει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας, παρότι διανύει το 36ο έτος της ηλικίας του.

Από εκεί και πέρα, για τη θέση του σέντερ φορ «παίζουν» δυνατά τα ονόματα του Ζόνατας και του Ζαπάτα, με τις πιθανότητες να είναι μοιρασμένες για τον Βραζιλιάνο και Κολομβιανό. Τέλος, στην Τουρκία επαναφέρουν το θέμα του Αϊτίφ Σεϊσού, γράφοντας ότι οι Πειραιώτες έκαναν πρόταση 3 εκατ. ευρώ στη Σίβασκορ για την απόκτηση του Μαροκινού εξτρέμ, αλλά ο τουρκικός σύλλογος αξίωσε 5 εκατ. ευρώ για την παραχώρησή του. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: