Σάββατο 27 Ιουνίου 2015

Μαζουακού: «Όνειρο να ξαναβρεθώ με τον Κοντόγκμπια»


Την επιθυμία να ξαναβρεθούν ως συμπαίκτες με τον Τζόφρεϊ Κοντόγκμπια μετά την κοινή τους θητεία στη Λανς εξέφρασε ο Αρτούρ Μαζουακού και οι Ιταλοί άρχισαν τα σενάρια για ενδιαφέρον της Ίντερ.

Μαζουακού: «Όνειρο να ξαναβρεθώ με τον Κοντόγκμπια»
Νέες δηλώσεις από τις οποίες προκύπτουν και νέα σενάρια για το μέλλον του πραγματοποίησε ο Αρτούρ Μαζουακού στα ιταλικά ΜΜΕ και συγκεκριμένα στην ιστοσελίδα «www.ilsussidiario.net».

Ο αριστερός μπακ του Ολυμπιακού με αφορμή τη μεταγραφή του καλού του φίλου και πρώην συμπαίκτη του στη Λανς, Τζόφρεϊ Κοντόγκμπια στην Ίντερ τόνισε ότι θα ήθελε πάρα πολύ να υπάρξουν και πάλι συμπαίκτες με τους Ιταλούς να προχωρούν την υπόθεση.

«Εγώ και ο Κοντόγκμπια είμαστε καλοί φίλοι, γνωριζόμαστε πάρα πολύ καιρό. Έχουμε παίξει μαζί πέντε χρόνια όταν ήμασταν μικροί στη Λανς. Η Ίντερ απέκτησε έναν σπουδαίο παίκτη και ονειρεύομαι να παίξουμε πάλι μαζί. Θα ήταν φανταστικό, αν φορούσαμε την ίδια φανέλα όπως όταν ήμασταν μικροί», τόνισε στο μέσο ο Μαζουακού.

Οι Ιταλοί, μάλιστα, τονίζουν ότι οι δύο άσοι θα βρεθούν στη Μαρμπέλα και πρόκειται ο νέος άσος της Ίντερ να του μιλήσει για τους «νερατζούρι», αφού ο ιταλικός σύλλογος ψάχνει και για αριστερό μπακ.

Στη φωτογραφία ο Μαζουακού είναι ο δεύτερος από δεξιά ενώ ο Κοντόγκμπια ο πρώτος από αριστερά. Οι δύο άσοι όταν αγωνίζονταν στις ακαδημίες της Λανς. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: